arkadaşlar pcyi actım a1212.hizliresim.com (alıntıresim %de falan yok sanırım) şöyle birşeyle karşılaşıyorurm hemen 1 saniyede kapaniyor ve onarıma baslatiliyor gibi bise cikio ve kapkara bir ekran.. kalıyo oyle.. windows 8i menusunu biostan da acamiyorum(zateen yükselterek yükledim) ee dedim windows 7 cdsiyle bakayım bi c d, ye... bir baktım c bomboş!!.. nasıl bir şey bu allah belasını versin zaten 7ye doncem de... birkac onemli sey vardi sanirim... alllahtan d gitmemiş.. neden olmustur, sebep ne? kafasına göre böyle yapıyor mu buuuuuuuuuuuuuuuu! lütfen olası sebep, neden tecrubelerinizi paylaşın..... ya da vrsa cozumu(ki sanmıyorum) buyrunuz .((((




 

güncellemeleri yüklerken yarıda kesmiş olabilir mi? güvenli kip denedin mi?

lord

c bomboş gözüküyorsa herhalde kısım zarar görmüş bir şekilde. yani kesinlikle tekrardan işletim sistemi kurmanız gerekecek.

ayrıca @lord +1

1tam1ayran

Komut İstemi'ni yönetici olarak açın, daha sonra aşağıdaki satırı yazın:

DEL /F /S /Q /A "C:\Windows\System32\drivers\epfwwfp.sys"

Yazdıktan sonra Enter'a basmanızın ardından açık tüm pencereleri kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatın, sorun düzelecektir. Tabii bu hataya sebep olan ve yarım kalan işlem her ne ise (güncelleme vb.) onu da sonrasında yeniden başlatmanız gerekecek.

cok sey hakkinda az sey bilen adam

bos gozukuyor.. bilgiler gitmemis olabilir mi??

urnganic

dahilinde guncellemeleri kapali tutarim ben hep..

urnganic

@cok sey hakkinda az sey bilen adam, masaustune erisemiyorum ki bombos c: sanirim windows 7 mmenusunden baktim yaw.(

urnganic

@lord guvenli kip nasil acilir ki?

urnganic

Bilgisayarınız açılırken peşpeşe F8'e basarsanız Güvenli Mod açılır ancak maalesef Windows 8'de bu özellik kaldırıldı, yani bu adımı atlayacaksınız. Klavyenizde CTRL ve ALT tuşunun ortasında Windows tuşu göreceksiniz. Windows Tuşu + R yaptığınızda Çalıştır penceresi açılır, açılan pencereye "cmd" yazıp (tırnaksız) Enter'a basarsanız Komut İstemi açılır.

cok sey hakkinda az sey bilen adam

f8 dene olmazsa shift+f8 ile dene. güvenli kip değil güvenli mod windows98 mode on :D

lord

yok abiler, guvenli kip falan iyi de.. icerik yok, data yok c:'de...( yani wndows7 menusunden bakiyorum d dolu c sıfır.. bos yani.. soyle ihtimal olamaz dimi? icinde bilgilerin olmasi gibi...

urnganic

C sürücüsünde herhangi bir veri görünmüyorsa Windows kurulumunuzu baştan yapmanız gerekecektir. Geçmiş olsun.

cok sey hakkinda az sey bilen adam

C: tamamen boş olsa görüntüdeki gibi bir mavi ekran alamazsınız ki. Belli ki yüklenen kısım zarar görmüş. Bir yerden bir Windows 8 CD'si edinip (iso'sunu biri arkadaşınıza vs. indirtip yazarak da olur) o CD'den başlatarak Windows kurulumunu onarmaya çalışabilirsiniz. Olmama ihtimali yüksek gibi tabii büyük bir zarar varsa. Baştan kurmak zorunda kalacaksınız gibi maalesef, yine de denemeye değer bence yazdıklarım.

jesterdancer
1

mobil görünümden çık