çok kararsız kaldım. artık tüplü monitörden kurtulmak istiyorum. yeni monitör almamdaki amaç oyun oynamak ve 1080p film izlemek. yeri geldiğinde odamdan çıkmayıp, çanak antene çoklayıcı takarak, kablo çekip odamdan televizyon da izlemek istiyorum.

monitörle bunları yapabilir miyim? LED TV'lere bakıyorum. oyun oynamak için tepkime süreleri çok fazla. tepkime süreleri az olanlar da biraz pahalı oluyor.

monitör için bütçem max. 400 tl. LED TV için biraz daha çıkabilirim.

Düşündüğüm monitör; www.vatanbilgisayar.com

Tepkime süresi 5 ms olan, bulabildiğim LED TV; inci.ca

Bu LED TV'nin özellikleri düşük mü? 100HZ Dinamik Kontrast: 100.000:1,

iken aşağıda sonradan eklediğim için, 50HZ Dinamik Kontrast: Mega kontrast

Bir tane daha LED TV buldum...

www.vatanbilgisayar.com

 

hocam uydu izlemek için receiver kullanırsanız sıkıntı olmaz. zaten yeni receiverların hemen hepsinde hdmi çıkışı var. e monitörlerinde. tek kötü yanı genellikle monitörde tek hdmi girişi oluyor her seferinde kablo takıp çıkartmak zorunda kalabilirsiniz tv-pc geçişlerinde.

ben size çok teknik detaya girmeden monitör tavsiye etmek istiyorum. sonuçta alacağınız ekranı pc'niz ile kullanacaksınız ve sürekli yakın mesafeden bir tv'ye bakmak monitöre bakmaktan daha fazla rahatsız edici olabilir diye düşünüyorum.

borumu

23-24 inç monitörden, 32 inç tv den aşağısını almayın.
40 inç bir sony tv - monitörden bildirdim.

ozdek

www.vatanbilgisayar.com
Monitör düşünüyorsanız tavsiye edebilirim bunu.Kendim de aldım yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum.

lqual

bu iki üründen birini alacaksan monitörü al. monitörde daha iyi görüntü elde edersin.


bilgisayar kullanmak için tv pek ideal seçenek değil açıkçası. tv teknolojisi sürekli hareket eden görüntü standartına göre üretiliyor. sürekli aynı ışığı veren ledler tv'lerde bir süre sonra ölüyor. bilgisayar kullanırken de (malum masaüstü vs.) sık sık durağan ekranda çalışacağınız için, tvnin sizi yarı yolda bırakma olasılığı yüksek. 6 ay sonra siyah noktaları olan bir led tv'niz olabilir.

syozkn
1

mobil görünümden çık