fiber internet aldım. evde hız testlerinde 23-24 mpbs ler görünüyor da torrentte hızda öyle aman aman bi güzellik yok. önceden 1-8 mpbs adsl iken download hızı taş çatlasa 800kb lerdeydi. bugün iki farklı yerde denedim (hem eve hem büroya aldım) büroda hız testi 110mpbs leri gösterdi download hızı torrentte 1,8 mb leri gördü evde 1 mb civarında seyrediyor. ne anladık biz bu fiberden. modemden port açma işi falan vardı onu mu yapmak lazım ne yapmak lazım?




 

superonline 25Mbit kullanıyorum. ilk üç ay diye size 50mbit verdik filan dediler ama gördüğüm en yüksek torrent hızı 2Mbit oldu. bu senin bağlantı hızından çok, seed sayısı ve torrent hub ile ilgili bence.

nop

seed/leech sayılarına bağlı, microsoft un sitesinden falan download dene orda 2,5 mb fln görüyorsan sıkıntı yok.

eksi sozlukte eksiyen adam

satarken 5 dakidada film indireceksiniz falan diye sallıyorlar. almayı düşünenler bir daha düşünsün o zaman.

dunden beri dimdik

hayır torrent'ın mantığından dolayı 5 dakikada indiremiyorsun. senin download hızında bir servis veren hosting bulursan direk o hızda çekersin. dediğim gibi microsoftun sitesinden büyük ihtimalle o hızda indirirsin. dediğim gibi serverla alakalı, torrent ise kaç kişi gönderirse o kadar hızlı.

eksi sozlukte eksiyen adam

Saçmalamışsın satarken öyle satıyorlar diye. Satarken torrente göre söylemiyor heralde. Seederı düşük tortente gidersen 100 mbit internetle 25 kb da down edebilirsin karşıdaki upload o kadar olduğu için.

xenophobe

saçmalamışsın diyorsunda 30bin seeder varken de hız aynı 10 seeder varkende bu nasıl oluyor ?

dunden beri dimdik
1

mobil görünümden çık