Merhaba dostlar bir mülakat için bursadan istanbula geliyorum. Budo kabataş iskelesinde yolcularını indiriyor daha sonra ise zincirlikuyuya gitmem lazim. Mülakatim saat 2 de ben 11 de bursadan binecegim 1 saat 50 dk sürüyormus deniz otobüsü 1gibi kabataşta olurum diye düşünüyorum saat 2 de olan mülakatıma yetişebilirmiyim? Kabataş zincirlikuyu kc dk sürer ve en kolay nasıl ulaşırım. Büyükdere caddesine gidecegim.




 

çok büyük bir aksilik olmazsa yetişirsiniz, hemen budo iskelesinin orda otobüs durakları var. zincirlikuyu'ya giden çok sayıda otobüsten birine atlayıp 15-20 dakikada gidersiniz.

guro1907

Kabataştan kalkan otobüslerin 3-5 tanesi hariç tamamı zincirlikuyudan geçer, rahat ol. Çok da uzun sürmez. Yetişirsin.

kanepeee

bi kişi de dememiş füniküler diye. kardeş sen budodan indikten hemen sonra yeraltına i,n, fünikülere bin, oradan da hiç yerüstüne çıkmadan metroya geç gayrettepede inersen zaten oralar hep zincirlikuyu. yer tam neresi bilmiyorum ama levent metrosu tarafına da yakın olabilir, haritadan bakarsın.
doğrudur belki 15-20 dkda gidersin normal şartlar altında ama öğle arasına denk geliyomuşsun. ben mülakat vb şeylerde işimi şansa bırakmazdım senin yerinde olsam.

sirkelimon
1

mobil görünümden çık