her alete uyumlu mudur? yan böyle piyasada tek satılan bir anteni alıp bilgisayara ya da modeme taksam sıkıntısız çalışır mı?

bir de daha uzun anten daha iyi çekim mi demektir?


 

konektor tipleri var, modem/ap'te hangi uc varsa ona uygun anten alman gerekiyor. wifi-link.com alt tarafta connector types tablosu var.
uzun anten daha iyi cekim demek degildir. antenin tipi ve gucu onemlidir. ayni sayfada anten tipleri de mevcut. 8-9 dBi OMNI anten kapali alanlarda cok rahat isini gorur.

fader

Selamlar,

antenler farklı soket standartlarına sahip olsa da, ev ve endüstriyel olmayan kullanımlarda %90 standart soket ölçülerine sahiptir.

takmak istediğiniz cihazın, modem yada bilgisayar wifi ethernet kartı harici anten girişine izin veriyorsa aldığınız bir anten hepsine uyacaktır.

antenin uzunluğundan çok dbi dedikleri ölçüsü güçlü oldukça çekim ve yayım gücü artar.

isyanim ey yesterday yesterday

süpersiniz, peki benim anteni taktığım cihazın antene sağlayacağı güç kısıtlı olabilir mi? yani atıyorum tamamen, 50db'lik (50 tamamen atmasyon bir sayı, piyasadaki yüksek değerleri düşünebilirsiniz) bir anteni de besleyebilir mi herhangi bir cihaz.

cihaz bir nettop pc bu arada, kendinden antenli geldi ama ev içi çekim sıkıntısı yaşıyorum...

loveinaflipbook

dis alanlarda kullanilan antenler disinda guc sikintisi yasamazsin muhtemelen. buyuk panel antenlerde ekstra guc beslemesi gerekebiliyor.

fader
1

mobil görünümden çık