Fem simetriden dilbilgisi konuları tamamen bitti. Bi tane orta-zor ygs türkçe soru bankası arıyorum. Sayısalım hedef ilk 3k. Böyle bi soru bankası önerebilir misiniz veya son bilmemkaç yılın çıkmış soruları diye kitaplar vardı onlar daha mı yararlı olur?




 

hocam konuları bitirdiysen branş denemesi alman daha faydalı olur. 20 türkçe denemesi kitabı var femin. Onu alıp süre tutarak çöz.

yns

Test kitabı çözmek yerine kapsül deneme alıp hız çalışmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Dil bilgisinden 15 soru filan çıkıyor zaten.

MouseP

Çıkmış soruları her şeyi bitirince çözmelisin bence.Ya da önce bi çöz ama sınavdan önce de tekrar çöz-ben ezberlemiştim çöze çöze çıkmış sorular-

Dilbilgisi için seni en çok zorlayacak kaynak Esen Yayınlarının soru bankasıdır.Soruları piyasadaki sorulardan biraz farklı ve beynini yorman gereken sorular.Fem zümresi bu kitabı önermişti öğrencilerine 2012 yılında.Fem'e gidiyordum ama hedef yüksek olduğu için çözmüştüm.Baya zorluyordu beni kitap,20 soruda 7 yanlışımın çıktığı zamanlar olmuştur-3bininciydim össde-ama hocalara sora sora onları düzeltmiştim ve Türkçe adına algımı baya genişletmişti.

Kısaca Esen al,esen kal.
Iyy neyse al sadece.

damba

Branş denemesi en son olmalı bence.Önce yanlışlarını en aza indirgemelisin sonra hız çalışması.E zaten soru çöze çöze hızlanıyorsun da.

damba
1

mobil görünümden çık