Arkadaşlar ben bu Shame filmini izledim de bişeyi anlamadım. Şimdi bu Brandon Sissy i seviyo mu? Yok sevmiyosa neden öyle alt üst oluyo o gelince?
Ayrıca Sissy'nin Brandon a telefondan yaptığı, 'Biz kötü değiliz, sadece kötü bi yerden geldik' gibi psikopatça konuşmaların mantığı nedir?

Kısaca bu Brandon ve Sissy ne ayak? Anlayan varsa anlatabilir mi?

 

brandon'ın kurulu düzeni, (düzen dediysem eve düzenli kadın getirmek yani) hayatta bir türlü dikiş tutturamamış kızkardeşi pat diye ortaya çıkınca, bu yetmezmiş gibi bir de evine çöreklenip ortalığı darmadağın edince bozuluyor.

adamın ikili ilişkileri zaten sorunlu, artı seks bağımlısı, bunları daha da beter eden, kendine yük olarak gördüğü, ve biraz da öyle olan kızkardeşinin artık sürekli gözünün önünde olması. sorunlu ailelerin ayrı taraflara savrulmuş çocukları günün birinde biraraya gelince kişinin zaten o geçmişten kaçabilmek adına kendine kurduğu tek kişilik dünya çatırdamaya başlıyor, brandon adına olan buydu filmde bence.

son olarak da, vicdan muhasebesi. sevmesen de, görmek istemesen de kardeşin.

Unorthodox

çok yüzeysel oldu sanki ama izleyeli de epey oldu yahu, aklımda kaldığı kadarıyla işte :)

shame > ıssız adam :D

Unorthodox

Hayır, yüzeysel değil, aksine benim soru işaretlerimi fazlasıyla giderdi. Ve shame ıssız adama on basar. Bunun cuk oturan başka bir ifade ediliş tarzı var ama terbiyem müsaade etmiyor, söyleyemiyorum.

Bu arada Drive filmini izledin mi? Şu Ryan Gosling in oynadığı. Eğer izlediysen, bunlar neden illak ki driver ı öldürmeye çalışıyo? Adam zaten parayı vericem diyo? What is the problem yani?

balpolen
1

mobil görünümden çık