
Bostanlı sahilde bi yürüyüşe çıkabilirsin


bostanlı sahilde ücretsiz bisiklet kiralanıyor. bisikletle sasalıya gidebilirsin. (doğal yaşam parkı var) ama bu sıcakta dikkat et başına güneş geçmesin.
illa karşıyaka olması şart değilse ve illa bugün yarın için bişey aramıyosan 10 ağustosta çim koserleri kapsamında alsancak havagazında ücretsiz hayko cepkin konseri var. ücretsiz olduğuna bakma çok keyifli bir ortam. öyle serseri, apaçi falan olmaz. al biranı kuruyemişini yayıl çimlere püfür püfür ohh


çarşıya çık, mert optik var karakolun paralel sokağında, orada smooth coffee var. git otur en şahane kahveler orada. hatta ben ekşi duyuruda gördüm dersen muhabbet bile olur ordaysam.


karşıyaka çarşı'da bir kere git gel yap, karşıyaka ile işin bitti. şimdi bostanlı'ya git. ister sahilde dolaş, istersen bara falan git.


bostanli da kafeler var, bir iki bira iç gel.
