Selamlar,

Cuma sabah 9.50'de Pegasus'la Adana'dan uçuşum var, 8.30'da havalimanında bulunmayı planlıyordum ama Pegasus'un websitesinde Adana Havalimanı ile ilgili şöyle bir duyuru var:

Adana D400 (E-5) karayolunda yaklaşık 3 ay sürmesi beklenen yol çalışması nedeni ile trafikte aksamalar yaşanmaktadır. Misafirlerimizin havalimanı ulaşımında oluşabilecek aksaklıkları göz önünde bulundurarak uçuşlarından 2 saat önce havalimanında bulunmaları rica olunur.

Duyuruda bir mantık hatası var gibi, havayoluna giden karayolunda sıkıntı varmış, e ben 8.30'da havaalanında olabileceksem neden 'uçuştan' iki saat önce havalimanında olayım ki? Sizce burada dikkate alınması gereken bir durum var mı? Teşekkürler.

 

2 saat önceden orada olacak şekilde yola çıkın, anca varırsınız demeye çalışmış sanki.

halanne

adana'da merkezde oturuyorsan bir sıkıntı yok. normal vaktinde git. sanırım mersin tarafından gelenler için sıkıntı olmasın diye yapmışlar o uyarıyı.

low-life

Uzun süredir uçağa binmedim fakat zaten standart olarak (yol çalışmasından bağımsız şekilde) uçuştan 2 saat önce havaalanında olunması öneriliyor diye hatırlıyorum. Bence hatırlatma amacıyla eklemişler.

xcl ssic

1 saat önce orda ol kendini ayarla

monkey
1

mobil görünümden çık