Merhabalar, bu iki işin de benimle alakası yok arkadaşlar arası bir tartışma sonrası merak ettiğim bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum. aşağıda yazdığım 2 işten hangisine sahip olmayı tercih edersiniz ?

1) Merkez ofisi maslakta bir plaza olan uluslararası bir firmada marka müdürü vs kıvamında bir meslek. Takım elbiseli. Garanti bir iş. 8000 tl civarı bir maaş var. Şirket araba veriyor. Sınırsız kaliteli kahve var. Ofis şık güzel, size yağ çeken yükselmek isteyen çıtır kızlar var. İş yerinde herkesin size saygısı var ama rekabet bol. Arada konferanslar falan var takılmaca.
2) İkitelli organize sanayi bölgesinde 200 metrekare bir imalathanede kozmetik kimyasal vs üretim işi. Ortam sikko bir imalathane. Kurulan şirketin yüzde 40 ortağısınız ama. Diğer ortak sadece parasını alıyor işi size bırakmış. Yanınızda 5-6 kişi çalışıyor. Kendiniz ağa kendiniz paşa. Takım elbise yok. Marka yeni ve yaymak için sürekli uğraşıyorsunuz . Küçük bir işletmesiniz garanti gelir yok ama bu da aylık 8000 tl gibi bir şey getiriyor size, büyüme şansınız da var batma da. İstediğiniz zaman tatil var ama işi büyütmek için sürekli uğraşmak gerek. stresli iş.

 

1

in vino veritas

1

papillon7

kesinlikle 2.

girişimci olmak lazım biraz. takım elbise, mesai vs zor iş bunlar. yaratıcılığını kullan. en azından heyecanın olur.

lepetitprince

1

katredin

önce 1, hatırı sayılır bi süre sonra 2 ye geçerdim.

error522

sınırsız kaliteli kahve vee 1 beni tavladı resmen.

ikisi de değil aslında da 1 daha yakın.

knight of cydonia

2

sirena

1

verbanadüşlerimi
1

mobil görünümden çık