Doların akıbeti hakkında yorum yapabilir misiniz? bu ay sonu durumu ne olması bekleniyor? gidişat nedir? 1$'ın 1.6 tl'nin altına düşmesi için ne kadar beklemem gerekir vs.

tam ben dolar üzerinden alışverişe abandıktan sonra doların düştüğünü görmek içimde onarılmayacak yaralara yol açar zira.

(bkz: televizyona cikan borsacilarin metafor tutkusu)

 

merkez bankası "gerekirse doğrudan satış yaparız" diye açıklama yaptı. bence bir süre 1.75-1.80 arasında kalır. faizler artarsa 1.60 lara gerileyebilir.

tembel degilim useniyorum

1 ay içinde 1.60ı görmesini bekliyorum..
ardından tekrar çıkışa geçecektir..

erostrada

1,80 direncini aştıktan sonra çok iyimser olamıyorum. 1,68-1,70 civarlarında bir süre gezinebilir diye düşünüyorum.

jaaaccckkk

benim tahminim bundan sonra kolay kolay düşmez 1.60'ın altına. muhtemelen de seçime kadar merkez bankası basar piyasaya doları 1.60 civarına düşürür. daha sonra da yine 1.70'i bulur ve o civarlarda dolanır.

ama bu arada varlık barışı denen olay yüzünden 1 nisana kadar artıp ondan sonra bayaa düşecek diye de söylentiler var ama zannetmiyorum hükümetin seçim öncesi doların daha da artmasına müsade etceğini.

iterator
1

mobil görünümden çık