Selam gençler,

yaşadığım yer pek tekin değil. oturduğum apartmanın bir bahçesi filan da yok. o yüzden motosikletimi park etmek için bir otopark ile anlaşmak zorundayım.

Gelelim sorunuza. bir motosiklet için aylık olarak anlaşsam, kaça patlar bana? ya da en fazla kaça fit olmalıyım? mekan gaziosmanpaşa. meydanda buldum bir tane otopark ama "motor araba fark etmez günlüğü 15 tl" lafını duyunca "aylık ne olur" diye sorasım bile gelmedi. sizin oralarda fiyatlar nasıl?

siz kaça bırakıyorsunuz motosikletlerinizi?

 

ben çapada arabayı aylık 150 motoru 100 tl ye bırakıyordum (2 years ago)

mat couthon

oha, gunlugu 15tl cok fazla, araba icin bile fazla ki arabanin 3te 1i kadar anca yer kapliyor motosiklet. is arkadasim arabasini besiktas civarinda bi otoparka aylik 200tl civarina birakiyor.

nawres

aylık 90 tl

tuyra

@tuyra, yer?

yoksa buna fit olmalısın tarzı bir öneri mi?

esmer

Üsküdar'da 50Tl aylık.

godless frog

Kağıthane'de aylık 40 liradan anlaşmıştım.
Oturduğunuz yer tekin olmasa bile otoparka para vermeyin. Ben acemi olduğumdan ve oturduğum yer rampa olduğundan riske girmedim ve otoparka bıraktım, artık bırakmıyorum. son 2 ayda oturduğum sokakta 5-6 defa hırsızlık oldu. biri hemen üst komşumun evi, biri de karşımdaki binada (türk polisi başlığına entry yazmıştım).
eğer motosikletiniz hayabusa, goldwing, ducati gibi çok pahalıysa haklısınız.
değilse hırsızlara karşı alabileceğiniz önlemler var.
alarmlı disk kilidi ve alarmlı kilit. 2 tane alarm takarsanız hiçbir sorun yaşamazsınız çünkü 2 alarmı susturup zinciri kırmakla hiçbir hırsız uğraşmaz. ayrıca zinciri bağladığınızda yere değil de havada asılı bırakmanız ekstra avantaj sağlar. sert bir zeminden destek alamazlarsa zinciri de kesemezler.

coder

@esmer,

yer 4. levent, sapphire'in arkasındaki t-park. güzel, güvenlikli biryer. emsal olsun diye yazıyorum, saçma sapan yerlere para kaptırırken dikkat etmek lazım.

tuyra
1

mobil görünümden çık