arkadaşlar daha evvel bu konuya benzer bir duyuru açtım ama hep link önerisi geldi [tavsiye edenlere teşekkürler].. ama benim tam olarak şayet varsa böyle bir şey bulmak istediğim şu.. mesela

*-*/ <--şu özel bi işaretmiş gibi düşünün. alt + bilmemne sayılarıyla olan.. ben istiyorum ki bir kaç işlemle bu kodun hangi talimatlarla olduğunu kendim keşfedeyim. yani ¶ şu mesela.
bu alt + 244 ile oldu ama ben özgün bir yolla bunu görmek istiyorum. bunun bi yolu var mıdır, yokmudur.. benden olası yanıtlara teşekkürlerdir.

 

charmap'te hepsi var zaten klavye kısayolları ile birlikte.

kobuzchu kiz

özgün bir yol derken? şurdan bakılabilir mesela. alt ve code kelimeleriyle aratınca listeler çıkar zaten. herhalde önceki duyuruda da buna benzer yanıt almışsındır ama bilmiyorum.
www.alt-codes.net

tepedeki psychedelic adam

windows tuşuna basıyorsun aramaya "karakter eşlem" yazıyorsun, çıkan ekranda neyin kodu nedir hepsi mevcut.

late viper

ascii tables diye ararsan bir çok liste görebilirsin. www.theasciicode.com.ar

nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli

arkadaş olayın tersini soruyor sanırım ya.
yani karakterlerin listesini sormuyor.
¶ bunu görünce alt+ kaç olduğunun bulunabileceği bir yol soruyor... tersten yani.
benim aklıma tek gelen olay, simgeyi kopyalayıp o listelerin içinde ctrl f yaparak bulmak ama sorduğunuz bu değil gene de biliyorum.

neyleyim

tamamen bu.. örnegin completed simgesi var hani.. nike simgesine benzer.. onu bulamiyorum.. karakter eslemde de bulamamistim. yani bunun yontemini bularak bi saglam bilgi edinmek istiyorrum..

urnganic
1

mobil görünümden çık