meyhane soruyorum ey dostlar! (istanbul)
haftasonu insanları içmeye götüreceğim ve klasik bir yer olsun istiyorum. güzel ortam, beyaz örtüler, güzel mezeler vee sanat müziği. (çiçekte cenevize fasıl diye götürdüler beni, piyanist şantör çıktı deli oldum)
elmadağ meyhanesi var böyle ama fix 80 lira be gözüm. bir de mezeler, müzik ve yemekler nasıl hiç bilmiyorum. çok efsane bir yer olursa onu da vericez artık.
şöyle hayallerdeki gibi bir beyoğlu meyhanesi bulana, önerene kaldırırım ilk kadehi. öyle de güzel bi insanım.

 

As Pera Restaurant (Balık Pazarı Sahne sok. No: 25 Beyoğlu / ISTANBUL)

deckard

Yine balık pazarı dolaylarında 7.kat'ı tavsiye edebilirim, orta seviyedeki bütçeler için ideal, fiyatlar çok uygun ve manzara harika...

9uncu nesilim ama para bende

Cumartesi gecesi Nevizade'de Keyif diye bir yere gittik arkadaşla. Üst katında canlı fasıl da var, fiyatları da normal. Kuzu şiş + köfte + bir küçük Yeni Rakı + 4 çeşit meze 80 TL verdik...

crown

Cumhuriyet meyhanesi bundan ötesini bilmem, ama illa fasıl diyorsan ayrıca levent'te ziyade isimli bir yer var her şeyiyle şahanedir.

alkolikfedai

elmadag meyhanesi musiki anlaminda bulabilecegin en iyi mekanlardan birisi, yayli tanbur calan bir muzisyen bile var ekipte. mezeleri de guzel ve masalar ust uste tepisik degil. arada sirada gidiyorsan o fiyata deger derim sahsen.

pyro clustic flow

ben şimdi hesapladım illa fiks menu mü istemen lazım al 35lik rakını 35, e iki ızgara köfte al 30'ardan, 4 tane meze sana 93 lira eder yüz bile yapmaz.:)) üşenmedim hesapladım ama insanın canı istiyor yahuuu=)))

pijamaliantigone

bu arada söylediklerim elmadağ için geçerliydi.Ben gitmiştim önce den güzel bir mekan.Aman nevizadeye uğramayın hiç. hele müzikten anlıyorsanız sizin için eziyetten başka bişey olmaz.Bir de masa masa gezen müzisyen arkadaşlar bir dünya para alıyor o yüzden astarı yüzünden pahalıya çıkabilir.elmadağ iyi tercih bence.

pijamaliantigone

@pijamaliantigone: biz de öyle düşündük ilk başta hatta tok gideriz bütün parayı mezeye veririz oh mis dedik de maalesef fasılın olduğu günlerde fix menü şartı var. cuma-cumartesi yani.
yolumuz elmadağ gibi görünüyor ama bakalım.
teşekkürler ettim herkese.

denizin kulleri
1

mobil görünümden çık