hatuna linktekini almayi dusunuyorum beyler, nasil?

(boksla felan alakasi yoktur, bazen birbirimize daliyoruz o kadar. elleri aciyodur vururken :\)

voitsepeti.com

 

saçma

himmet dayi

o eldivenlerle seni dövüp gönderir. :/

kuul

direkt linke baktım, saçma geldi. sonradan okudum ki birbirimize dalıyoruz falan demişsin. hediyeyi verdikten sonra bi de böyle "ellerin acımasın :)" tarzında açıklama yaparsan sevimli bi hediye gibi geldi.

katredin

yok be, sever oyle vurdulu kırdılı atraksiyonlari. illa kullansin icin degil ki, assın odasinin duvarina..

aksi kanitlanmadikca cocuktur

Önce bir araba anahtarı, sonra bir ev anahtarı, sonrada kutu kutu condom al dostum. İnan bana kadınların en hoşuna giden hediyeler bunlar. Gerisi boş.

rumuzsuz

Adam gibi hediye al bide bunun ucuzundan al...

planetterror

bence çok şirin. ama daha ucuzunu bul yahu niye o kadar para bayılacaksın ki?

musculussternocleidomastoideus

Degisik bi fantezi olsa gerek

cecilia

Bence şirinlikle uzaktan yakından alakası yok. Saçma buldum.

gzg

içinden gelip öylesine alıyorsan al. özel gün ise çok anlamsız seninle eğlenerek vakit geçirmesi özel bir hediye istemediği anlamına gelmez. yani bilmiyorum aslında öylesine de olsa çok mantıklı değil ya biri boks eldiveni alsa kollarım kalınsa falan üzülürüm ben.

ecaz

@katredin +1 beni döverken güzel ellerin acımasın kıyamıyorum diyerek gayet şirin bir şekilde sunabilirsin ve kıymet bilen hiç bi kız svdiği erkeğin hediyesini bir köşeye atmaz, ya duvarına asar yada güzel bi şekilde saklar, ara arada çıkarıp seni döver :)

@ecaz +1 özel günde olmaz, sıradan bir günde içinden geldi diye alabilirsin.

not:kendi cevabına tik atma bence.

r_u_h

özel günler dışında öylesine alınabilecek güzel bi hediye,
gayet sevimli rahat ol.
afferim sevgi pıtırcığı

vaktiyle iyi biriydi

bana alınsa hoşuma giderdi ama ben biraz garibim, normal kızlara da bi sor sen

acemiyazar

bana vururken ellerin acıyodur kısmını da söylersen şukela.
ben çok beğendim bana alınsa hoşuma giderdi. hediye denilince parfüm ve saat geliyor akla farklı olur :)

meyveli yogurt

bence güzel fikir. iyi gülersiniz. ama iple falan evin bir yerine astırın zorla. para vereceksiniz o kadar çöp olmasın.

westblack
1

mobil görünümden çık