[q]
(7) 

Anime Tavsiyesi

sakura #625458
koniçiva,

konu olarak hiçbir kısıtlamam yok, yeter ki tavsiye edeceğiniz animenin bir sonu olsun, 124234 bölüm değil 30 bölüm sürsün mesela.

popüler animelerin neredeyse hepsini 3-4 bölüm izledim. gerçekçi olmayan animelere ısınamıyorum. (bkz: cowboy bebop) favorim, (bkz: mushishi)'yi de çok sevdim. şimdi (bkz: attack on titan)'ın yeni bölümünü bekliyorum fena sardı o da tavsiye ederim.

 

hah süpersin lan. mushishi izlemiş insan.

eve no jikan izle.
baccano izle.
wolf's rain izle.

stein's gate, code geass filan gibi şeyleri izlemişindir herhalde.

Edit: claymore izleme bence :/ Bence wolf's rain'i seveceksin.

adoramer3ku

(bkz: claymore)

dafaiss

1- Death Note (34-35 bölüm) -- Zeka üzerine kurulu bir anime
2- Slum Dunk (100 bölüm) -- Basketbol
3- Ones Out (12-13 bölümdü sanırım) -- Beyzbol

josefen

gerçekçi olmayan animelere ısınamamak ve verdiğin örnekler çok çelişiyor farkında mısın?

neyse death note +1, slam dunk +1
yine naruto önericem, başta çocuksu olsa da yeri ayrıdır.

r_u_h

fantastik öğeler olabilir. gerçekçi olmamaktan kasıt 20 bölüm süren düellolar, oeeeh dedirtecek süper güçler, yüzeysel işlenmiş karakterler vs.

sakura

Mushishi'yi ben de çok severim. Onun gibi sakinleştirici niyetine Kino no Tabi, Natsume Yuujinchou ve Haibane Renmei'yi öneririm.
Birkaç sezon öncesinden Psycho-Pass vardı güzel. Kullanıcı adından kız olduğun çıkarımını yapıcam ve bu sezon başlayan Free'yi önericem. Yüzmeyle ilgili, taş gibi çocuklar var :D Erkeksen de izleyebilirsin gerçi ya. Bir de izlemediysen Fate/Zero'ya bakabilirsin, Attack on Titan'ı beğendiysen bunu da seversin.

zetsuboushita

yok hacut erkeğim ama çıkarımın mantıklı :) mushishi'ye can kurban bakacağım hepsine :)

sakura
1

mobil görünümden çık