selamün aleyküm millet...dün gelen bir mesajla şaşırdım ve afalladım...hiçbir ilgim olmamasına hatta kenarından köşeşinden bile geçmeme rağmen bir parti(hangisi olduğunu sormanıza gerek yok sanırım)üyeliğiniz hayırlı olsun diye mesaj atmış..ulan şaşkınlık içinde kaldım..işte bu siyasi parti üyeliği sorgulama ekranına yazdık parti üyeliği var mı diye..belki zorla üye yapmıştır...temiz çıktık,herhangi bir parti üyeliğiniz yoktur diye...fakat neden o zaman bu herifler benim telefona üyeliğiniz hayırlı olsun diye mesaj gönderdi...çok karışık bir durum kafam karıştı..ulan aslında bizim şu çember sakallı muhtardan şüpheleniyorum ama işte......şimdi dostlar ne yapabiliriz...bunların yerine mi gidelim ne yapıyorsunuz diye...bir de dayak yemeliyim de neyse bu da şakası....ne yapmamızı önerirsiniz...bu durumdan çok rahatsız oldum...

not:mesele particilik,patırtıcılık değil...sadece habersizce,iş yapılmasıdır..kimse bu yazıyı başka yönlere çekmesin


 

bir arkadaşımın arkadaşının başına daha gelmiş aynı olay. akp tarafından yollanmış. sanıyorum sizinki de öyle. kaydı sildirmek için o belediyenin akp kolunu aramıştı arkadaşım.

dessy

En yakın ilçe örgütüne gidip sorun. Bilgi verebilirler ya da en azından nereden bilgi alabileceğinizi söylerler. Dayak yemezsiniz de bayağı bir parti propagandası çekmek durumunda kalabilirsiniz. Önce telefonla deneyin isterseniz.

whoosie

amaan. takilacak bir şey yok. olur öyle.

ne nicki be
1

mobil görünümden çık