Şimdi arkadaşlar, Firefox olsun, Chrome olsun, ne yaptıysam ben browser'ların harici ekran kartı ile çalışmasını sağlayamadım. Her türlü entegre olan ile çalışıyorlar. Nvidia denetim masasından exe'lerin yüksek performanslı Nvidia kartı ile çalışacak şekilde ayarladım, varsayılan ekran kartı olarak sadece Nvidia'yı seçtim, tarayıcıların menüsünden donanım hızlandırmayı kullanmayla alakalı seçenekleri işaretledim, hatta sağ tıklayıp Grafik İşlemciyle Çalıştır > Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi seçerek çalıştırdım Firefox ve Chrome'u (hatta Explorer'ı bile); yine de olmuyor, GPU etkinliğinde gözükmüyor.

Browser-based bir oyun var 3D, oynayamıyorum bu nedenle. Diğer uygulamalarda sorun yok, sadece tarayıcılarda bunu yapıyor. Nette araştırdım da bir sonuca varamadım. Başka bir fikri olan var mı?


 

Komik -ama, dahili grafik biriminin dtiverını kur. Hali hazırda ki dahili grafık bırımleri 1080 p video bile çalıştırıyorken mmorp larımı çalıştırmayacak

netadam

Çalıştırmasına çalıştırıyor ama FPS epey düşük, kasıyor. Bütün ayarları minimuma indirmem gerekiyor falan. HD video çözümlemeye pek benzemez. Ekran kartsız 3D oyun oynamak eziyet yani.

shangrilla
1

mobil görünümden çık