modlardan ricam bir süre üstte kalmasıdır. (teşekkürler)

merhabalar, gündem bu kadar yoğunken bu tarz bir oluşum başlığı açmak istemezdim fakat bir yandan hayatımız da devam ediyor bir şekilde.

3 yıl önce buradan açılan bir başlıkla ekşi tiyatro ankarayı kurmuştuk. güzel dostluklar edinmiştik, oyun sahneleyemesek de 1.5 yıl kadar güzel çalışmalar yapıp, 2 modern ingiliz oyununu çevirmiştik. (bkz: ekşi tiyatro)

sinemaya dair ankarada böyle bir oluşum var mı bilmiyorum ekşi sözlük -ekşi duyuru yazarları, okurları arasında. eğer yoksa neden olmasın diyerek bu başlığı açıyorum.

toplanalım, konuşalım, tartışalım, kısa filmler çekelim veya projesi olanlara yardım edelim. yeni bir oluşum başlatalım. belki sinema-tiyatro bir arada yürütürüz bilemiyorum. ilgilenenler olursa bu başlığa yorum ve öneri yazarlarsa ortaya güzel bir oluşum başlangıcı çıkabilir diye düşünüyorum. sinemaya ilgili, kısa filmi ilgili herkes, tecrübeli veya tecrübesiz katkı sağlayabilir diye düşünüyorum.

bana bu başlıktan veya sözlükten veya antoninartaud37@gmail.com adrsinden ulaşabilirsiniz.

edit: başlık 3-4 gün dursun bakalım arkadaşlar sonra bir buluşma yapalım.

buraya katılmak istediğini söyleyen arkadaşlar bir de antoninartaud37@gmail.com adresine mail atabilirmisiniz acaba? iletişimimiz daha rahat olsun

edit: groups.google.com/forum/#!forum/eksisinemaankara şöyle bir google grup oluşturdum. katılırsanız buradan daha rahat iletişim sağlarız.

 

destekliyorum kesinlikle katılmak isterim.. ortak bir zaman ve yer ayarlanırsa içinde bulunmaktan zevk duyarım=)

kızılşeytan

ben de varım. hem de bildiğin seve seve, koşa koşa.

cilgin palmiyeler

ben de katılabilirim.

Ufuk

ben de katılmak isterim.
video olsun, kurgu olsun hakim olduğum alanlar zaten.

kayranin kedisi

buraya katılmak istediğini söyleyen arkadaşlar bir de antoninartaud37@gmail.com adresine mail atabilirmisiniz acaba? iletişimimiz daha rahat olsun.

antonin artaud

ben de varım panpalar. mail atarım birazdan

102030

Gönülden destekliyorum. Ha katılamam, ama siz çekin, ben izletirim

dark colours

ben de varım.

9kuyruklukedi

reserved

gonul_isleri

sürekli ankarada bulumuyorum ama yardımcı olmak isterim

spadæs

ben de tam başlık açacaktım kısa film senaryoları için oyuncu arıyorum diye. henüz tamamladığım bir kısa film çektim ankara'da ama yazmakta olduğum 2-3 senaryo daha var. bunları hayata geçirmek için amatör veya profesyonel oyunculara ihtiyacım olacak bunun için toplanmaya, sohbet etmeye hazırım. ankara ekşi sinema buluşmaları çok yararlı olabilir herkes için.

sainteagle

bende varım. ve acil bir toplantı ayarlayabiliriz.

sipidik sipidik yuzen kurbaa

katılabilirim.

tuborg yesili

ben de.

elfa

katilirim.

adoramer3ku

bu sonbahar'da bir kursa başlamayı düşünüyordum. aktif olarak katılma ihtimalim var ama yaz okulum yarın başladığından kesin bir şey söylemeyeyim.

hamdim pistim dustum

yakın zamanda toplaşılacaksa oyumu çimlere oturmalı bir yerde olmasına kullanıyorum

102030

groups.google.com/forum/#!forum/eksisinemaankara şöyle bir google grup oluşturdum. katılırsanız buradan daha rahat iletişim sağlarız.

antonin artaud

Beni de yazın hocam. Okulunu uzatmış bir sinema tv öğrencisi olarak elimden gelen ekipman ve fikir desteğini veririm. Gruba katılamıyorum ama ben mail atayım ekleneyim gruba

tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz

yaz beni dostum.

kablelvuku

günün istediğiniz saatlerinde kullanabileceğiniz 60 koltuklu sahne/salon ayarlayabilirim.

tık tık tık

+1'imle oradayım.

jihat

ilk mesajda da belirttim daha rahat iletişim için bir google grup oluşturdum. lütfen oraya da üye olursanız ya da antoninartaud37@gmail.com adresine mail atarsanız daha sağlıklı iletişim kurarız.

antonin artaud

katılmak isterim. sözlükte sinemayla ilgili pek bir şey yazmıyorum, hatta ilgimin düzeyiyle ilgili tek referans için (bkz: #27742229)

henüz mail atmıyorum çünkü topluluğun kimlere açık olduğunu öğrenmek isterim önce.

ambrose pierced

ben de varım.

abyuksuet

bende severek dahil olabilirim.

mete kudur
1

mobil görünümden çık