arkadaşlar şuan bu sorumu zar zor hazırlamaya çalışıyorum.. bir kaç sitede etütler yapıyorum.. bu zorlu alışma süreçlerinden sonra sonuç ne oluyor? tecrübeliler bi izah edebilirler mi?




 

bilgisayar kullandıkça gelişen bir şey bence hızlı yazmak. etüt falan etki eder elbet ama kısa sürede sonuç alamazsın büyük ihtimal.

bilgedenfsaa

kısa sürede sonuç almayı beklemiyorum. ama bu konuda istikrarlı olmam gerek ve bunu yapacağım.

urnganic

"mavis beacon teaches typing" isimli bir program kullanmıştım bir süre ve faydasını gördüğümü söyleyebilirim, içeriği ingilizce. sana belirli alıştırmalar veriyor ve yapmanı istiyor belli süre içinde. sonra istatistik tutuyor ve gelişimini gösteriyor vs. bulabilirsen belki işine yarayabilir. sanırım ücretsizdi.

dafaiss

@dafaiss türkçe destekli bir geliştirici yazılım buldum.. umarım gelişme katetebilirim. teşekkürler...

urnganic

düzenli çalışırsan 3-5 ayda ortalamanın da üstü bir hızda yazmaya başlarsın. (dakikada 90-100 kelime gibi) sabırlı ol, sonuçta yetenek gerektiren bir olayı yok çalışan herkes rahatlıkla yapabilir. ben 10 parmak f klavye kullanıyorum, gerçekten alıştıktan sonra inanılmaz konforlu geliyor.

bacardicola

@bacardicola ilk defa klavyeyi kullanmaya çalıştığım günler geldi aklıma. tavsiyeniz için çok teşekkürler.... zamanla elbet.

urnganic

türkçe için soruyorsanız, inşaallah f klavyeye başlamışsınızdır!

hicazkar
1

mobil görünümden çık