Şöyle ki orta kalitede bir telefonum var ve opera miniyle ekşi'de bir çok özelliği kullanmakta zorluk çekiyorum(diğer siteler de vesaire)...(badi,troll ekleme, arama bölümü vs).. Parasal yönden de iphone alma durumum yok(nakitçiyiz ya) şu internet tarayıcısı kıyak olan, iphona benzeme amacı değil de benim gibilerimi mutlu etme amacı olan(cazip fiyat,sağlamlık, wifi, güzel browser) bir ürün var mı? Önerileriniz neler??




 

Tablet bak bence. Telefonun var madem. Ucuza idare edecek bir tablet isini görebilir bence.

Eureka

@eureka +1

kesinlikle 7'' tablet işini fazlasıyla görür. çin malı olduğuna bakma epey dayanıklılar (ainol, cube gibi adını duyurmuş firmalar) ucuz işçilik ama iyi bir donanım koyuyorlar.
ortalama 300-350 liraya 1 gb ram'li, çift çekirdekli, çift kameralı bir tablet alabilirsin.

benim aldığım tablet, telefonumu bırak, masaüstü bilgisayarımdan daha hızlı internete giriyordu:)

bir fincan kahve ile film izlemek

Tablet fikri harika.. Ama bir de telefon ürünü onerisi alıp bir karar vermek istiyorum.. Cunku tasarım olarak sanmıyorum ki tablete çok ısıncam.

urnganic

samsung'un galaxy'leri iphone'a çok benziyor. Galaxy Ace alabilirsin hem ucuz hem sözlük işlerini fazlasıyla görür. Arkadaşımda var ve hatta bir gün birbirimizin telefonlarını karıştırıp gitmişiz. O benim iphone'u, ben onun ace'i almışım. internette gezmek için iyi ama güzel oyun performansı bekleme.

eksi was here

sakın alayım deme o çakmalardan hasta eder adamı.

ucuz android modellerine yönel.

halitkin

o iphoneların bazıları android oluyor, çin malı tablet ve ace kadar da işlemcileri varsa hoş o zaman.

utkucbkc
1

mobil görünümden çık