[q]
(3) 

superonline ?

urnganic #618040
arkadaşlar bu superonline sanırım iyi bir tercih ve ben kullanmak isterim yakın zamanda. gelelim esas soruya... efenim arada telefon aracılığıyla wifi bağlantı yapıyorum evde. fakat bazen "superonline_" adında bir bağlantı yakalıyorum.. benim telefonum max 15 m çeker ve bu hizmet bizim muhite henuz altyapı yapmamışsa(resmi sitesinden baktım, orada altyapı yok diyor) bu olay nasıl oluyor? tahminleriniz, görüşleriniz efenim... bi' ince soruşturma yapıcam da önce buraya bi danışayım dedim..

edit: 15m dediğime bakmayın bazen fena mesafeden de yakalıyor...seyrek oluyor zaten bu superonline adlı bağlantıyı yakalamam.


 

superonline ttnet'in internet erişimi olduğu hemen hemen her yere abonelik veriyor. bildiğimiz adsl bağlantısını kablosuz kullanıyor olabilir. siz fiber altyapı olup olmadığına baktınız büyük ihtimalle.

synche

Evet.... Ben superonline= fiber sanmıştım...

urnganic

super online adsl hizmet ve fiber olmak uzere 2 hizmet vermekte..
adsl hizmetini turk telekomdan kiraladigi hatlar uzerinden verirken,
fiberi direk kendi alt yapısından vermekte..arkadasında degi gibi sen adsl gormussundur,internet sitesi bazen guncellenemdiginden fiber hat olup olmadigi belli olmuyor telefonda gorusmende fayda var.

jamswety
1

mobil görünümden çık