Yoğun istek üzeri kardeşimin beğenmesi ve dahilinde onu kıramamamdan müvellit windows 8 kullanıyorum. ancak bazen (iki hesap var pde) oturumumu açarken açamıyorum. yani metroya gelemiyor, bir mouse'un işareti bir de siyah ekranla karşılaşıyorum.. çıldıracak gibi oluyorum.. bunu tecrübe etmiş kişi yardımcı olursa sevinirim efenim.




 

bunun birçok sebebi olabilir, son günlerde ne değişiklik yaptın pcde, ayrıca güvenli modda çalışıyormu?

srtm

hiçbir değişiklik yapmadım.. yalnız şu avastı kurduğum günden beri vardı bu ipnelik.. kaldırdım onu şimdilik girdi.. inşallah bu daim olur.. yine de "haa benim bi ara böyledi, şunu bunu yaptım düzeldi" diyen arkadaşlar olursa yazsınlar, mahrum bırakmasınlar...

urnganic

anlamadım, pc açılmıyorsa avastı nası kaldırdın şuanda? 1 2 ay öncesine sistem geri yükleme yap büyük ihtimal düzelir, güvenli modda aç tabi başta

srtm

aynı sorun benim kurduğum farklı iki laptopta da başıma geldi. bilgisayar açılıyor her şey çalışıyor mouse var ama ekran siyah.

ilk zamanlar ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisinden çalıştır komutuna explorer yazıp metro ekranını açıyordum. bununla idare edebilirsin ama geçici ve sıkıntılı bir hal alıyor bir zaman sonra. fakat başka ne yaptıysam olmadı iki laptopta da. ben de yeniden win 8 yüklemeyi denedim. ben flashtan yükledim bimiyorum sen nasıl yaptın ama şu an bu sorunu halletmiş bulunuyorum. tavsiyem biraz uğrastıracak ama yeniden sistem yüklemen zira ben ne yaptıysam, ne kadar araştırdıysam olmamıştı.

edit: şimdi ikinci mesajını okudum bende de avast vardı ve ilk şüphelendiğim o olmuştu. tekrar yüklememde avast kurmadım bilgin olsun.

hayatbirfilm_basroldesensin

@srtm nasıl yaptım biliyor musun?

gorev yoneticisinden firefox.exe yi çalıstırdım.. oradan inenler klasörünü açtım.. bilgisayarıma tıkladım.. oradan denetim masasına girip, programlar/ avasti ucurdum :)

urnganic

@hayatbirfilm_basroldesensin bakalım.. avast da evet bir sıkıntı var.. inşallah ondandır ki ilerde artık çekmeyeyim bu sıkıntıyı..

urnganic

avasttan dolayı değildri o, tabi crackli avast değilse, avast free kullan kullancaksan, görev yöneticisi çalışıyorsa ordan "sistem geri yükleme" yap, bulduğun her şeyi yükleme, düzeldikten sonra başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç burdaki işe yaramayanları kaldır, program/ekle kaldırdan temizliği yap,

srtm
1

mobil görünümden çık