11.sınıftan 12ye geçiyorum. Ygs geometrisi için konu anlatımlı ne önerirsiniz? Fem simetri mi, fem konu anlatımlı mı, karekök mü, yoksa başka bi yayın mı?




 

Temelden sağlam adımlarla öğrenmek istiyorsan Karekök en iyisi.Mantığını da anlarsın bu kitaptan kendini verirsen.Ben hepsini çözmüştüm geometri adına.

Daha sonra Fem'e geçersin.Fem biraz kasar.Ha diyorsan benim geometrim çok iyi Fem'den başlayayım tamam.Zamanın var nasılsa en son da Fem'in soru bankasını falan çözersin:)

damba

ben my geometriyi önermiyorum çok akademik düzeyde hazırlanmış. ben çok zaman kaybettim onunla. geometri için en basitten başlamalı ve kendini geliştirmelisin. en son birey b geometriyi de çözdünmüydü tamamdır

ruh i tibbiye

al birinden başla hiç önemli değil.

salaksan karekökten başla
kendim kavrarım diyorsan fem

not: türkiye 600.sü

ayn-i cemin bülbülü

fem simetri ygs kitabını al, ama çözme . aşırı derecede kolay hiçbir şey katmaz sana . ama simetrinin lys kitabı iyidir . onu baştan sona tara . soru bankası olarak ta femsetteki geometri sorularını tamamen çözersen sadece geometri için bunların yeterli olacağını düşünüyorum . not : cemaatçi değilim . ama femin yayınları baya kalitelidir .

metal69

bence soru tipi ve örnek çözüm çeşidi en çok olan hangisiyse onu al. Benim zamanımda formül ve birey iyiydi ama şimdi bilmiyorum.

dafaiss

uzun yillar once fem geometriyle calismistim. oldukca faydaliydi.

Notts
1

mobil görünümden çık