schwarzkopf mess up marka wax aldım ancak sürmemle beraber meret şey saçlarıma bir yapıştı ki 5 - 6 kere şampuanla çitiliye çitileye ancak çıkartabildim hemde bu kadar kaliteli bir marka olmasına rağmen.. Bu waxı çıkarmanın daha pratik bir yolu var mıdır acaba ? Ya da kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir şampuan ?




 

kendi sampuani olmasi lazim. kuafor/berber sorarsaniz muhtemelen yonlendirir.

polifonik osuruk

sayın arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederimde daha spesifik, net bir öneriniz ya da marka tavsiyeniz yok mu ? Çıkmayacak endişesiyle kullanamıyorum bile eğer net, başarıya ulaşmış bir tavsiyeniz varsa hemencecik gidip alayım..

joehigashi

yau "bu ürüne özel şampuan var(net öneri), o şampuan olmadan çıkmıyor(başarıya ulaşmış tavsiye), "schwarzkopf"(marka tavsiyesi)" demiş arkadaşlar.
daha net ne söylenmesini bekliyorsun anlamadım. ürünü aldığın yerden gidip şampuanını isteyeceksin. bu kadar basit.

girl in a coma

markası falan yok onun "wax şampuanı" onun neti, yazan diğer arkadaşlarda brüt yazmamışlar zaten,wax şampuanı diye gidipte turtle wax araba şampuanı almayın dikkat edin.evet net bu.

buffy de vampir sayilir

bende aynı marka kullanıyorum, sıcak suyla şampuana ihtiyaç kalmaksızın arnıyor ama saça hacim verecek kadar bi doku bırakıyor bunun bi zararı olduğunu zannetmiyorum ama illa tam çıkarmak istiyorsan yine sıcak suyla hafif ıslatıp şampuan döküp yıkayıncada çıkıyor. bence senin kullandığın miktarla alakalı ne kadar sürüyorsun?

05
1

mobil görünümden çık