selamlar,

Anadolu yakasına taşınma durumu var. istediğim, hem Gebze tarafına yakın olsun ki işe gidiş süresi düşük olsun, hem de şehre yakın olsun ki en azından sosyallik de ucundan yakalanabilsin...

aklıma metro güzergahı geldi, ama anadolu yakasını hiç bilmediğimden, neresi düzgündür, neresi değildir fikir yürütemiyorum. genelde taksim'de sosyalleşen, arkadaş çevresi o civarda olan birisi olduğumu da belirteyim bir alakası varsa.

fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum. iyi pazartesiler olsun. şimdiden teşekkürler.

 

Bostancı-Altıntepe civarı, Maltepe-Cevizli, Kartal-Yakacık, Soğanlık, Kartal Adliye civarı ilk aklıma gelenler.

idlsdzdl

imkanın varsa bostancıdan öteye geçme bence.

huzursuz adam sendromu

öncelikle kadıköyü psikolojik sınır olarak görenleri takmayın. artık eskisi gibi değil, maltepe ve kartalda hatta pendikte bile çok memnun kalacağınız yerler var yaşamak için. tabi buradan kozyatağı bostancı taraflarını sildiğim falan anlaşılmasın, ne ulaşım ne de yaşam alanı açısından çok bir fark kalmadığını belirtmek istedim.

metro durağına göre söylemek gerekirse maltepe ve soğanlık durakları arasındaki bölge gayet ideal. rezidanstan gecekonduya kadar her çeşit konutu da rahatlıkla bulursunuz. tavsiye olarak da mümkün olduğunca e5'in deniz tarafında kalmanızı öneririm.

calzoncillos
1

mobil görünümden çık