www.takvim.com.tr
şöle bişeyler demiş

zamanında www.idefix.com şöle bi kitap yazmış kendileri

sorum şu

istanbulda, ankarada, izmirde, antakyada, polisin kadın erkek gözetmeksizin şiddet uyguladığı zamanlarda,medyanın bu eylemi küçümsediği günlerde gerçekşen bu olayda esra erolun savunmasını yeterli buluyor musunuz?

 

halk olarak hayır bulmuyorum.
ama esra erol'un yerine kendimi koysam haklı düşünürdüm.

etna

bence çok doğru yazmış. aç seyret videoyu canlı yayına bağlanan adama karşı hiçbirşey demiyor, sadece adınız canermi gerçekten diyor. sözlerini bitirmesini bekliyor. yine sosyal medya linçi iş başında anlaşılan. sizin gibi düşünmeyen insanlara biraz saygı gösterseniz iyi olacak.

dafuq

Benim izlediğim kadarıyla yayına bağlanan adam "saygısızlık" denilecek bir şey yapmamıştı @dafuq. Yanlış mı hatırlıyorum?

adoramer3ku

@dafuq
açıp seyretmemiş olsam böle bi soru soramam heralde

böle bir kitap yazan insanın, kadına şiddette karşı bi duruş sergileyen insanın,bu konuda böle tepkisiz kalması komik değil mi.

bence komik.

ganyotçu

@adoramer3ku evet bağlanan adam saygısızlık yapmadı haklısın. ancak esra erol da saygısızlık yapmadı. bu kadar uzatacak ne var onu anlamıyorum

dafuq
1

mobil görünümden çık