çakma diyince insan bir hoş oluyor, olmuyor değil. ayakkabı konusu daha sakat sanırım. mesela çakma konvers. mesela ön tarafı normal konverslere göre büyük falan.. giyer misiniz? giyilebilir mi? bugün yolda gördüm aldım, 30 tlye ancak o kadar oldu. ama eve geldim, ulan keşke almasaydım falan diye düşünmeye başladım. yolda insanlar görecek, garip garip bakacaklar falan...

aynı şekilde adidas rom'lardan almayı planlıyorum. 50 liraya bulunabilir belki.

paramın olmamasından dolayı bu şekilde konu açmadım, aslında gider orjinal olarak alırdım ama ne bileyim işte. garip bir duygu içindeyim ey capua'lı kardeşlerim.

not: şu dönemde herhangi bir işte çalışmıyorum :(

 

başkaları ne der/düşünür diye düşünürsen yeri gelir nefes dahi alamazsın, o kadar diyeyim. Rahat ol,takılma bu kadar.

dafaiss

Zaten sokakta yururken pek fazla kisi dikkat etmez arkadaslarinla takildiginda belki biraz sorun olur ama yinede takma bencede

Olric

pahalı olanın benzeri çakma alacagına
ucuz ve başka görünümlü daha saglıklı birşey alabilirsin

hem pahalı gibi gözüksün hem ucuz olsun
ne kadar şekilci herkes

cruseo

Çakma alacağıma ismi duyulmamış marka alırım daha iyi. Önemli olan ayak sağlığındır, çakma olanlar ise sadece dış görünüş iyi olsun, orijinaline benzesin diye yapılır. 50TL ona vereceğime giderim jump falan alırım, bazı kundura firmalarının indirimleri oluyor 50-60TL'ye güzel seri sonu ayakkabılar oluyor, spor ayakkabısı kadar rahat ettiren ayakkabılar bulabiliyorsun.

Tutkun

Çakma connverse çok zor farkedilir. Rahat hem. İyiki çakma almışsın gerçeğinden farkı yok gibi

phoenixboy

bazı "çakma" mallar aynı fabrikada gizlice üretilen ürünler oluyor. yani hiç bir farkı olmuyor. Ben arkadaşıma hediye paul smith ayakkabı almıştım çinde herifler paul smith yazısını silmişlerdi topuktan , onun dışında beymendekinin aynısı. ben 8$ vermiştim beymende 200 küsür liraydı.

dodi el ford
1

mobil görünümden çık