Pazartesi günü polis saldırıp ordaki çapulcuları çıkarıcak, büyük atağa hazırlanıyolar diyolar. Doğru mu yoksa klasik provoke çalışmalarından biri mi?




 

bugün toplantı yapmışlar, emniyet mit büyükşehir belediye başkanı, belki de doğrudur.. bilemeyiz bence bunu tam net..
polis hep hazır zaten onların da bilebeleceğini sanmam kısa zmaan öncesine kadar..

senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin

son zamanlarda bu sorulara imkansız cevabı veriyorum, polisin şu haldeki taksime "saldırması" siyasi intihar olur, söz konusu dahi değil benim gözümde, zaten bazı barikatları açmak için değil toma dozer bile ciddi vakit harcar.

hewit

pazartesi yoğunluk azalacak o ara bi çıkartma yaparız diye düşünebilirler. başbakan tutturdu oraya topçu kışlasını dikecem diye. inadın da böylesi. neyse pek ihtimal vermiyorum ama olursa da şaşırmam. hazırlıklı olmak lazım.

error522

şunu da ekleyeyim, pazartesi yoğunluk azalacak filan tamam da polis saldırırsa o gece orası milyonu görür ve o saldırıya karşı koyacak adamlar bekliyorlar en azından gözcü seviyesinde, perşembe 10 gibi inönü tarafından ineyim dedim dolmabahçe'ye arkadan çuvallı bir adam koşuyor, adam bildiğin "medic" miş, koştur barikattakilere "ne ihtiyacınız var diye sordu" birşeyler bıraktı, koşuya devam etti. sivil toplumun ne menem bişey olduğunu bir kez daha anladım, kaldı ki perşembe akşamı itibariyle o bölge 72 saattir çatışmasızdı...

hewit

vali yalan haber o diye tweet atmış.

utkucbkc

Taksimi görmeyen birinin düşüncesi olabilir ancak

kreider
1

mobil görünümden çık