[q]
(6) 

Direniş

neil manke #611711
daha fazla kan dökülmeden, artık barışçıl bir şekilde bitsin isteyen var mı bu direnişi? benden başka? iç savaşa sürüklendiğimizi düşünüyorum.




 

hiçbir sonuç alınamadan bitmesini neden istiyorsunuz? iç savaş düşüncesine nerden ulaştığınızı da anlayabilmiş değilim, polisin müdahale etmediği yerlerde hiçbir sorun yok, sorunu polis çıkarıyor.

montreal

kesinlikle bitmeli. cumhurun dedigi gibi mesaj alinmistir. ve en kisa surede sagduyulu bir sekilde sonlanmalidir. yoksa dedigin gibi ic savasa kadar gider. bolunmeye hic gerek yok. herkes kendince dersini almis olsun diye umuyorum.

exlibris

bir sonuç alınmadan, baştakiler protestoların neden yapıldığını anlamadan veya anlamazlıktan gelmeyi bırakmadan bitmesin. kan döken de polistir. polis olmayan yerlerde protestolar gayet şenlik havasında geçmekte. bugün gezi parkına gittim, festival gibiydi. polis olmayan yerde sorun yok.

lemmiwinks

kan dökülmemeli ama direniş de bitmemeli. şeytan azapta gerek.

ismail yk

hükümet özür dileyip isteklerimizi yerine getirene kadar bu direniş bitmez.
iç savaş falan da yok gayet güzel direniyoruz.

Caaannn

somut bir sonuc alindiktan sonra bitmeli. ornegin topcu kislasi projesinin ve akm nin yikiminin kesin olarak iptali, basbakanin kendisinden net bir ozur, polislerin yargilanmasi, vs.. gibi. net bir sonuc alinmadigi surece kesinlikle devam etmeli.
sahsen rte'nin istifasi gibi bir beklentim yok ama bundan sonra demokratik mekanizmalarin isleyecegine dair bir guvence istiyorum.

chavezding
1

mobil görünümden çık