her turlu yolu denedım denedıgım sıstemlerı tek tek yazmayayım sımdı. capstekı gibi anasayfa www.tr-googlee.co m diye sacma sapan bir sekilde acılıyor.

Ayarlardan ana sayfa google.com gozukmesıne ragmen yıne bu sayfa acılıyor ne yapabılırım de cozebılırız bu sorunu


 

uzantılara bir bak. varsa yabancı bir şey, kaldır chrome'dan.

norek

baktım olanları kaldırmıştım ama yıne aynı :S

Bysb

google.com yazinca yine buraya mi yonleniyor?

crucio

evet aynen yine oraya yönleniyor.

Bysb

programlara gir, kendin yüklemediğin şüpheli programı kaldır. sonra mevcut chrome kısayollarını kontrol et, gittiği adresi düzenleyip chrome'un adresine değiştir. hiç olmadı combofixle tarat. geçmiş olsun. not: program indirirken, .exe şeklindeki indirme yardımcısı vb. programları indirme.

vizdilva

şüheli programların hepsini kaldırdım, cromuda silip yeniden yükledim ama cerez olarak yapışmış. combofixi son çare olarak görüyorum, şirket pcsi olduğu için sistemiçökertmeyeyim diye comboyu en sona saklıyorum

onun dışında diğer önerilerinizi bekliyorum

Bysb

uninstall tool kur. Chromeyi seç ve zorla kaldır de. Sonra tekrar kur. Geçer.

cetoxim

uninstal toolo kurdum cromu sıldım zararlı(benım basıma bela olan cerezlerı buldu) sılmek ıcın tam surumu satın almak lazım dıyor :S

Bysb

combofixde çare etmedi ben böyle virus görmedim arkadaş. cromdan mozillaya transfer oldum mecburen

Bysb

google.com'i adamlar kendilerine yonlendirmisler. helpdeskgeek.com suradaki yonergelerle hosts dosyasinin icine bak bakalim orada google.com www.tr-googlee.com diye yada buna benzer bir satir var mi? varsa sil hepsini. kaydet cik. browser'in gecmisini vs temizle.

crucio
1

mobil görünümden çık