spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler spoiler -- walt her gün düzenli bir şekilde meth pişirmek için laboratuvara giderken herkes mutluyken ne olmuştu da gus'la bu kadar arası bozulmuştu bunun?




 

Jesse, çocuk çalıştırıyor diye Gus'ın adamınlarına çok kızdı, öldürmek istedi. Gus araya girdi, adamlarına çocuk çalıştırmayın dedi. Adamları çocuğu öldürdü. Çocuk aynı zamanda Jesse'nin kız arkadaşının oğlu ya da kardeşiydi (tam hatırlamıyorum). Jesse sinirlenip adamları öldürmeye gider, tam adamlar Jesse'yi vuracakken Walt gelip adamları arabasıyla ezer. Sonra da kafalarına sıkar.

Ondan sonra zaten Gale olayları olur.

metalik

walt'u gebertip o hafif tombul elemanı işin başına getirecekti eleman işi iyice öğrendikten sonra.sonra walt öğrendi durumu falan falan...

mesa

aaron paul'un oynadğı karakter adını şimdi unuttum. bunun şişko arkadaşını mıntıkalarında mal saattığı için 2 torbacı bir çocuğa öldürtmüştü. bu torbacılar gus'un adamıydı. daha sonra gus ile birlikte çalışmaya başlayınca gus aaron ile torbacıları barıştırdı. fakat bu barışmanın ertesinde torbacılar tetikci çocuğu öldürdüler. (bu çocuk galiba aaron'un sevgilisinin kardeşiydi) daha sonra aaron bu 2 sini öldürmek üzereyken walt geldi bunları dandik arabasıyla ezdi. daha sonra gus aaron'u kovup walt'ın yanına kimya mezunu yardımcı koyunca walt bizi ortadan kaldıracak diye paranoyak oldu bilmem anlatabildim. bu saatte anca bu kadar. aaron'un oynadğı karakterin adı jessy idi şimdi aklıma geldi.

kapi
1

mobil görünümden çık