bana degil babama gerekiyormus. internetten satin alip download edilebilecek adresi bulamamis (ben de bulamadim). yapma ihtimali var mi boyle bir sey? windows 8 kullaniyor. mumkunse en son office surumu lutfen..




 

office.microsoft.com

buradan alabilirsiniz. yıllık fiyatlaması var. her yıl yenilemek lazım. eğer eskisi gibi bir kez alayım diyorsanız kutulu almanız lazım. ( ya da fake bir amerikan adresi sallayıp www.microsoftstore.com buradan alabilirsiniz, ben aldım daha önce)

üyelikli olana gelince burada pahalı gerçi, ben amerika store'undan yıllık 99 dolara tüm paketi almıştım. gerçi burada da öğrenci planı ucuzmuş.

passion rules the game

Kutulu versiyonunu internette hepsiburada tarzi yerlerden veye teksona bimeks tarzi magazalardan alabilirsiniz. Kiralama modeli basta pahali gorunse de surekli yeni versiyona geciyorsaniz ucuza bile gelebilir.

zombi

En guzeli direk mikrosodt.com dan satin almayi dusundugunuz versiyonun deneme surumunu indirip kurmak. Bi ay kadar denemme surumu var. O sure icinde internetten aldiginiz kutu gelir. Onun lisansını girer kullanmaya devam edersiniz.

zombi
1

mobil görünümden çık