ekşi sözlükte çaylaklık entry'lerinin sade ve kurala uygun olması yazarlığa alım için yeterli midir? çünkü bazılarının çaylaklık entry'lerini inceliyorum, ve bu soru aklıma geliyor. cevaplar için şimdiden teşekkürler.




 

Çaylaksanız uzun yazdıkça yapacağınız hatalar artar. Kısa ve formata uygun olsun.

sormayın bana sen o musun diye

bana kalırsa formata uygun olduktan sonra bi tane de uzun entry girmek hoş olabilir. Güzel bir yazı olduktan sonra uzun, dolu dolu bir içerik yazmak dili iyi kullandığınızı gösterir ve sizi inceleyecek olan adam/şahıs "aferin" diyebilir. Ben böyle düşünüyorum valla; hepsi kurala uygun olup hata yapılmasın diye birer cümlelik yazılar girmiş birini (ki bu yapılan düpedüz korkaklıktır) seçmektense potansiyel kalemi sağlam adamı almayı yeğlerim. Bu yazımı da bilerek uzatıyorum ki niyet daha da iyi anlaşılsın. Hadi kolay gelsin.

zamazengo

yanıtlar için teşekkürler. şöyle ki öyle aşırı basit girişlerim yok. tamamen bilgi, görüş ve benzersiz entryler, bkz vesaire. hatta yeni başlık da var. fakat entry'ler ansiklopedi gibi değil. ama yoğun tavsiye üzerine ciddi ve detaylı bir entry gireceğim. çok teşekkürler.

urnganic

söylediğiniz çok ama çok iyi oldu. çok da güzel bir bkz yönlendirmesi girmiştim. fakat bilginiz gereği dikkate aldım ve buradaki sağolsun arkadaşlarımızın tavsiyesiyle entrylerimi güzelce düzenledim. ekşi'ye dahil olmak her zaman artı bir şeydir. birçok şey kazandırır bilgi, yorum açısından. çok çok sağolunuz.

urnganic
1

mobil görünümden çık