
merhaba sevgili kuaförler
sevgilimin saçları aynı ibrahim erkal gibi. uzattıkça coşuyor. bazı günler fena durmuyor da genel olarak ibrahim erkal oluyor. önüne geçmek istiyoruz. kestirirse de ibiş olmasından korkuyorum. sizce ne yapmalı?

wax?


severken düşünecektin bacım. kısa saçı uzun bi tatile falan çıkmazdan önce deneyin. ortak çevrenizden uzak bi yerlerde. karayipler falan.


kısa saç ??


saç önü üçgense vursun 3e gitsin, alışırsınız 2 gün sonra.


bence cok siradisi su donemde. apaci gibi tepesinde dikmesinden iyidir.
o degilde bu duyuru en favori duyurular icin basa oynar. ibis olmasindan korkuyorumda kendimi kaybetmisim.
yasa sen


siz saçınızı boyatınca hiçbir şey olmuyor erkeğinize gelince mi saçı sorun oluyor. ibişmiş. sizsiniz ibiş.


bacim kestirtin gitsin. umut sarikaya karikatüründen cikmis gibi olmasindan iyidir. senin bu vatandaş bu sacla baglantili olarak iyi biyik yapar. kadir inanir mode on.


Osis Mess Up diyeceğim de işe yarar mı bilemiyorum..
Havalar da ısınıyor, vursun 3 numaraya..
İbrahim Erkal gibi dedikten sonra, adama her baktığında " canısıı canısııı " diye kulağın çınlayacağına bırak ibiş gibi olsun..
