ben yazarken öyle birşey yoktu. benim suçum ne?

şimdi olay şu; ben haziran ayında, yani daha sabırtaşı yazarlar yokken slaven bilic başlığına rawbau diye bir bkz şeklinde entry girmiştim. ama aynı başlığa aynı şekilde bkz ı benden yaklaşık 1 ay önce bir sabırtaşı yazar da vermiş ve 21 aralıkta toplu alım olunca dolayısıyla benim entry sonra yazılan durumuna düştü. entrym silinmiş.

benim bildiğim kadarıyla çaylakken bkz vermek yazar olamama sebebi. ama bu arkadaş çaylakken bkz şeklinde entry girmiş ve bi şekilde sözlüğe girmiş. sonra da olay bana patlıyor. hiç hoşuma gitmedi açıkcası bu durum. sorum şu, bu şekilde birkaç entrym daha varsa ve silinse çaylak olma veya sözlükten uçma ihtimalim var mı? çaylak olmamak için bundan bilmem kaç ay önce yazdığım entryleri tek tek kontrol etmek zorunda mıyım? bu biraz haksızlık gibi geldi bana. entrymi silen moderatore de mesaj attım az önce bu olay hakkında ama bir de burdan sorayım dedim..

 

yahu bir sey olmaz daha once de soruldu zaten.
o senin kontrolunde degil cunku yazilmis oldugunu goremiyorsun o an. entrynin silinmesi herhangi bir sorun yaratmiyor. (moderatorler de farkinda bunun haliyle)
ayrica caylakken salt bkz entry yasak degil, ama hos degil ve belki de yazarin atlanma sebebi. sabirtasi alimlarinda ise herhangi bir kontrol olmadigi icin malesef hortlayivermistir oyle.

sourlemonade

merak edenler olabilir, mesaj attığım moderatorden gelen cevap şöyle bu konu hakkında;

"biz ona dikkat ediyoruz merak etmeyin. eğer sabırtaşı bir yazar yüzünden entry'niz siliniyorsa bunu not almayız."

3674
1

mobil görünümden çık