Arıyım mı mesaj mı atayım ne yapayım? bu sabah olmuş. apar topar ankaradan izmire gitti.

arayıp ne diyebilirim ki...


 

Ara. Saçmalasan da olur. Sesini duysun en azından.

Rochefort

çok yakın arkadaşınsa atlayıp izmir'e bile gidebilirsin. gitme durumun yoksa veya samimiyetiniz orta seviyedeyse ara. üzgün olduğunu, yapacak bir şey olup olmadığını sor. mesaj atma, mesajla taziye olmaz.

orange coffee

mesaj atmayın, arayın...

ne söyleseniz de avutacak kişi siz olmayacaksınız zaten. bırakın o anlatsın, siz dinleyin. bu bile yeter ona...

balik kraker

hiç sevmem bu tür görüşmeleri ama kesinlikle bizzat ara, mesaj falan olmaz.

başın sağolsun karşim, bi ihtiyaç varsa söyle hemen, diyebilrsin.

saim

ara. ben aramıştım telefona çıkmayınca mesaj atmadım hiç, ara ara yokladım hep çıkana kadar. mesajla olmaz. gidebiliyorsan git tabii, o hepsinden makbul.

loveinaflipbook

birisi bana öyle bir durumda mesaj atsa ona küfür ederim.
hiç mesaj atmasa daha iyi olurdu derim.
mesaj ne ya? ara başsağlığı dile üzüntüsünü bir dakika da olsa paylaş.

seyduna6687

Ara.

secilmis uye

ara. başsağlığı dile. bi şeye ihtiyacı olup olmadığını (para vs.) sor. gidebiliyorsan yanında durman bile kafi gelir.

kakao

facebook'ta duvarina yaz bence.

bban olms bsn sglsun

co2s2

başın sağolsun yapabileceğimiz bir şey var mı?

bu kadar.

hayal fazlasi

bence hemen aramayın, yarın ararsınız. şimdi çok üzgün olabilir, başı meşgul olabilir. allah sabır versin.

puc

bugün arama -kankan değilse yani-
yarın ararsın yapılacak bişey var mı diye sor, bi de okulda sınav dönemi ise veya laboratuvarınız filan varsa (bizde ölsen katılman gerekiyordu misal değilse kalıyordun) şayet okula da söyleyebilirsin --senden başka söyleyecek birisi yoksa tabi--öyle şeylerde yardımcı olabilirsin.

niye ama
1

mobil görünümden çık