oranlar. neye oynanır? ya da hiç kasma ac milan maçına oyna mı dersiniz?

tabiki 2 oynanır.


0 diyorum ben. 2 olsa tadından yenmez tabii ama zor gibi.


gs çok formsuz şu sıralar. deplasmanda alacagına inanmıyorum aslında ben de 0 düşündüm. ama yüksek meblag yatıracagım için bi insanlara da danışayım dedim.


takım taraftarlığı sınırları dışında düşüncem, direkt 1.
gs'nin eksikleri cabası.
beraberlik bence düşük ihtimal. gs'nin kazanması ise mucize.


çok büyük meblağ yatıracaksan sözümü geri alıyorum ama o maç 2 olur.


2 olmayacaksa hiç olmasın yaklaşımı sergilenmeli bence.


şeytan dürtüyor şimdi. evet 2'nin oranı 3.2, hayli yüksek getiri ancak "gs alır abi, gs dağıtır abi" diye düşünüp çifte hayalkırıklıgı yaşamayalım :)


sağlam maçlar yazıcam, garanti olsun diyosan, bordeaux yenilmez (1/0)
tutarsa yüksek tutsun diyosan, beraberlik oyna derim. nacizane.


galatasarayın deplasman performansı her şeyi söylüyor.
tabi ki 1


namtersis senin bakış açını ben de bir ara düşünüyordum. kazan kazan felsefesi gibi aslında, yapılabilir. bjkliyim ancak gs'nin kaybetmesini istemem elbette. bu maç ancak iki taraf da kötü oynarsa berabere biter gibime geliyor. yoksa bir taraf üstün gelip dağıtabilir de. hmm. fikrim değişip duracak maç saatine kadar sanırım.
en son böyle tereddüte düştüğüm iki maç oldu
turkiye - fildişiydi biri
türkiye ye oynayacakken son anda vazgeçtim. tam lan keşke oynasaydım derken 90. dakikada yedik golü hatırlarsanız.
2. maç ise bjk - ts maçı.. beşiktaşlıydım ve alacağımıza inanıyordum. ts yi hep yeniyorduk. ancak trabzon da yükselişteydi. lan neyse dedim oynamadım. o da berabere bitti.
bu maçta hayli karışık görünüyor. ondan ya oynamayacağım ya da beraberlik yazacağım.


X/1 - 4,10


sanırım son kararım x/1 benim de. getirisi iyi, bir sürpriz olmazsa maç da böyle bitecek gibime geliyor.


oynadım. yüksek meblag yapmak yerine zararın minimizasyonuna gittim. kar da düştü ama olsun :)
x/1
x/2
1/0
2/1
ve milan maçına her kuponda 2 dedim..
kısmet.


sonuç 0-0.. keşke kendi bildigimi yapıp berabere oynasaymışım sadece :)
