7 senedir kullanmakta oldugum smartnet arcw4p markali modem bozuldu. Evde bir masaustu ve bir de laptop kullaniliyor. Pahali olmayan ve kaliteli olan kablosuz modem tavsiyesi bekliyorum. Teknosa veya bimeks uzerinden olursa daha iyi olur. Su an en yakinimda onlar var.

Bir de 100 veya 300mbps seklinde bir ozellik oluyor. Ne ise yarar acaba? Telefon uzerinden girdigim icin detayli arastirma yapamiyorum. Mesela 100luk olanindan alsam, ethernetten internete baglandigim masaustu pcde online oyun oynarken internet hizini etkiler mi? Yazim hatalari icin k.bakmayin.


 

linksys alma wireless'ı çekmiyor adam gibi.

loser blueser

hız farketmez ama alan farkedebilir.

orada yalnızca hızları yazıyor ama kablosuz internet standartları var. (bkz: ieee 802.11g) (bkz: ieee 802.11n) bu standartlar kapsamında hız ve kapsama alanı değişiyor.

ethernet'i etkilemez bunlar. onun için ayrı bir standart var. (bkz: ieee 802.3)

fusion2dx

Aynı ağa bağlı bilgisayarlar arasında büyük boyutlu dosya kopyalıyorsan 300 lük olanı daha hızlı kopyalar. internet hızı açısından 100 lük ve 300 lük arasında zerre kadar fark yoktur, çünkü internet hızın 100 ün çoook çok altında.

Anteni değiştirilebilen bir tplink almanı tavsiye ederim. üzerinde usb girişi olursa ileride yazıcı veya harddisk bağlayabilirsin, ağa bağlı olan tüm bilgisayarlar istediğin zaman bu usb cihaza bağlanabilir... Anteni değiştirilebilir olunca, ileride çekme problemi yaşarsan daha büyük anten ile sorunun üstesinden gelebilirsin...

hans mustermann
1

mobil görünümden çık