Sakatlansın istediğimden değil, soruyu başka yere çekmeyin. Gs'nin sadece maç özetini izleyen adamım, Bu adam madem bu kadar yetenekli, tehlikeli, anadolu takımlarındaki kasaplar bu adama hiç mi dokunmuyor, ikili mücadeleye mi girmiyor, kaçak mı güreşiyor, rakipler mi kasmıyor, düşük tempoda mı oynuyor, hakem mi koruyor, olayı nedir?




 

yetenekli adam. kendini sakatlayacak pozisyonlardan kaçınıyor. temiz oynuyor. tekmeye kafa atacak kadar da mal değil. şunun şurası oynayacağı adam gibi 5-6 yılı var dikkatli davranıyor bence. bizim alex gibi.

kjswbdlkjfdlkj

Düzgün yaşıyor. Özel hayatına dikkat eden futbolcu kolay kolay uzun süreli sakatlık yaşamaz. Dikkat ettiği için antrenman performansı yüksek, o yüksek olunca da maçlara olumlu yansıyor.

cakabo

mevkisi itibariyle çalıma, ikili mücadeleye falan girmemesi ile de ilgili biraz. olayı al - ver, ileri doğru nokta pas ver.

zgrydn

Mevkisi itibariyle takımımızda en çok ikili mücadeleye giren adamlardan. Melo ile bu ünvanı paylaşıyor( top karşı takımdayken ) .

Düşmeyi bilen bir adam ( kendini atma anlamında değil. ) dikkat ettiysen dizlerini hep karnına çekerek düşüyor, hem faulü göstermiş oluyor hem de düşerken problem yaşamıyor.

Ayağında çok tutmuyor. Top kendisindeyken ikili mücadeleden kaçıyor.

hukkle

Türkiye'nin en iyi futbolcusu olduğu için.

tetebangura
1

mobil görünümden çık