www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com

şöyle iki laptop arasında kaldım. asus'ta da işlemci centrino2, ön bellek 3mb ve bus hızı da 1066mhz. orda yazmıyor ama böyleydi yanlış hatırlamıyorsam. bunlar dışında şu kadar daha para koy bunu al bunlar yerine de diyebilirsiniz ama sonuçta maksimum 2200-2300 olur.

 

asusun ekran kartı daha iyi diğer özelliklerinin hepsi aynı bir de pil ömrünü sorun derim ona göre alın.

yuto

dell markasına güven memnun kalırsın.

anekdot

ASUS olan laptopı kuzenim satın aldı gayet memnun. PES 2009 oynuyor kendini gece gündüz hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. Sadece webcami biraz kalitesizmiş ışıksız ortamlarda ama o da büyük bir sorun değil sonuçta.

edit: şimdi aklıma geldi asus'un kaplaması parmak izi bırakacak şekilde dizayn edilmiş o yüzden eğer böyle şeylere takık biriyseniz sık sık temizlemeniz lazım. çoğu kişi için bi sorun değil tabi bu.

montreal

evet nerdeyse aynı özelliklere sahip makinalar pil ömrünü de bilmek lazım tabi doğru.

ben en başta asus diye düşünüyordum hep. sonra etraftan araştırdım hep dell'in iyi olduğundan bahsetmişler. pek asus hakkında görüşüldüğünü de görmedim açıkçası. sonra başka bilgisine güvendiğim insanlara sordum onlar da asus dediler. iyice kararsız kaldım ve hala da kararsızım.

edit: webcam olamasa bile olur benim için. evet o önemli değil.

tepedeki psychedelic adam

www.vatanbilgisayar.com

işlemcisi haricinde diğer özellikleri ikiye katlıyor. ama laptopun hangi amaçla kullanılacağını bilmediğim için fazla yorum yapamıyorum tabii.

levski

çok oyun oynamayı seven bir insan değilim. anca çıkınca bi diablo'yu oynarım yoksa alıyım da şunu oynıyım düşüncesiyle almıyorum. benim için hızlı olması önemli ve dışarıya iyi ses vermesi de artı puan olur. ve mümkünse 250gb'tan aşağı olmayan bir hard disk'e sahip olsun bilgisayar. öyle görsel ağırlıklı işler de yapmayacağım. ve evet bu bilgisayarın özellikleri benim gösterdiklerimin çok üstünde ama acer almayı düşünmüyorum. daha doğrusu asus veya dell almayı düşünüyorum. başka markalara pek güvenim yok.

tepedeki psychedelic adam

asus'un servisinin dell'den daha iyi olduğunu iddia edebilrim kişisel tecrübelerimin referansı ile. bu da karar vermende bir ekstra veri olsun.

rygard
1

mobil görünümden çık