selamlar,

yeni bir iğrenç ipad sorusuyla karşınızdayım. ya şimdi arkadaşlar, bir karar vermem lazım artık; mini mi yoksa normal boyutlusu mu... yanımda taşıma muhabbeti yüzünden miniye kayıp duruyor aklım ama çizim programları ve garageband için de büyük ekran daha iyi olur bence.

9,7" ipadini yanında taşırken sıkıntı çekenler var mı? ufak çantalara bile sığıyor mu? ağırlığı dert oluyor mu? boyut yüzünden yaşadığınız sıkıntılar neler?? bi karar versem de, şu 1. dünya problemimden kurtulsam...

tşk, öpt, kib!

 

kısık sesle "mini"

fukka

Mini olmayan iPad kullanıyorum, evet ağır oluyor bir yerden sonra yanımda taşımak istemiyorum götürmek isterken. Ufak çantadan kastınız nedir bilmem ama sürekli sırt çantası taşıyan biriyseniz sorun olmaz ama yandan askılı spor çantamın içinde taşımak bir süre sonra beni yoruyor.
Ama evde olduğum zaman büyük ekranda oyun oynamak internete girmek çok zevkli, bu açıdan da memnunum.

amelie poulain

arkadaşlar, peki dolmamsı parmaklarımla mini bana yetebilir mi? hadi çizim programlarında stylus kurtarır bir nebze ama ya garageband'deki o klavyeye barnaklarım basmazsa? gerçi denedim birkaç yerde, garip duygular içine girdim, kısa süreli test drive'da oluyor mu olmuyor mu anlayamadım :'( ne iğrenç insanım lan, millet can derdinde ben napıyorum. ama diğer cevaplarınızı da bekliyorum.

loveinaflipbook

Mini de ipad 2 islemcisi varb2 ay daha bekle zamanin varsa haziranda yenileri cikacak onlardan alirsin

rentts

@rentts ya o söylenti hep vardı, bekledim bekledim çıkacak gibi mi artık şüphe etmeye başladım. kimi diyor mini çıktıktan 1 sene sonra çıkarırlar (eylül gibi), kimi diyordu mart-nisanda yeni bir ipad piyasada olur, olmadı. kafam karışık.

var mı bir garanti haber?

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık