selamlar,

geçen PS3 sapıtınca fabrika ayarlarına döndürdüm. öncesinde bütün kullanıcılardan save dosyalarının yedeklerini usb belleğe yedekledim. şimdi güzel çalışıyo PS3, bi controllerları tanımıyo ilk başta, onu da kabloyu bağlayıp çekerek hallediyorum.

neyse efem, bu save dosyalarını geri yükledim ben yine. ama oyun açtığımda "bu save dosyası bu kullanıcıya ait değildir, kullanılamaz" şeklinde mesajlar geldi. bir oyuna baştan başlamak zorunda kaldım mesela, çok ilerlememiştim, o yüzden koymadı. ama sonlara geldiğim bir oyun var, yan görevler falan duruyordu sadece. onun save dosyalarını çalıştırma şansım hiç mi yok? internette aradım ama yedekleme ve geri yükleme olaylarında CFW falan istiyor anladığım kadarıyla, benimki CFW'li değil...


nasıl yapmak lazım?

 

psnden aynı hesapla giriş yaptın mı?

GibsonRules

normalde evet kullanıcı silindiyse save'leri çalışmıyordu galiba ama bi taraftan da ps plus' da cloud sistemi varya onun olayı bu tip durumlar için veya save' leri başka bir ps3' de kullanmak için olmalı. yoksa çok anlamsız olur. yani o save' lerin bi şekilde çalışması gerekiyor mantıken. save' leri formattan önce kulandığın psn hesabında ve aynı ps3' kullanıcı adında kullandığına eminsin dimi?

ritu vs asas

psn'e bağlı hesap yoktu son haliyle PS3'te. login olunmamıştı yani.

bu durumda "bay bay save'ler" mi? :(

loveinaflipbook
1

mobil görünümden çık