[q]
(3) 

Çözüm süreci

amusan #592728
sizce nasıl sonuçlanır?fikriniz nedir?bildiğin bop haritası oluşur barış sağlanır apo salınır kürdistan kurulur kürdistan bağımsız olmaz da özerk olur yada hiçbiri olmaz evli evine köylü köyüne gider.toplumdaki genel düşünceyi merak ediyorum.




 

planlanan sanki o tip bişey ama yapabileceklerini sanmıyorum. iş belli bi seviyeye gelince götünde patlayacak herkesin bu olay ve ortalık karışacak baya bence.

ritu vs asas

Paranın olduğu yerde düzen sağlanmaz. Terör sorunu ırk sorunundan daha çok pastadan pay alma sorunudur. Kadın ticareti, uyuşturucu ticareti, silah ticareti... Başta ki akıl almaz para kazananlar bu servetten vazgeçer mi? veya tam tersi düşünce maddi gelirleri olmasa terör örgütü olur muydu? Tabi ki hayır. Allah sonumuzu hayır etsin...

white35

pkk nin yaptiğina turan taktiği denir diyorum sadece. Amaç cekilir gibi yapip bizi havaya sokmak, terörist başinin cezasini ev hapsine çevirtebilmek, hatta tayfun talipoğlu'nun dediklerine göre meclise girmesini sağlamak... Bundan sonra ne olur peki? Pkk bir süre daha uslu çocuğu oynamaya devam eder, rte bariş nobeli alir, aponun serbest birakilmasi konusulmaya baslanir. Tepki olursa o uslu çocuk eski hale dönmekle tehdit eder vs vs.

yns
1

mobil görünümden çık