1 - asus x52sa isimli makina sorunlu mu? bugün vatan'a gittim dedim internet'te görünüyor burda yok diye sorunlu dedi. bütün seri mi sorunlu yoksa sadece sizdekilerde mi sorun vardı dedim. soracağınız yerde bir tane varsa büyük ihtimalle sorunludur birden çok varsa sorun yoktur dedi. nedir? ayrıca vatan'ın bsitesinde topkapı şubesinde olduğu yazıyor. yakınlarda oraya gitmiş de görmüş olan var mı bu aleti. var mıdır yani orda?

2 - gold bilgisayar'ın izmir'de şubesi varmış ve karşıyaka'daymış herhalde. neresinde tam olarak çarşı'da filan mı yoksa çok alakasız bi yerde mi? sitesine de baktım da orda şehirlere tıklayınca hiçbir sayfa filan açılmıyor.

3 - facebook'ta bir application içine resim koymak istiyorum. application açınca resim de çıkacak yani işte. local host'ta olsun internet üzerinden bi host'la açmak olsun basit bir sadece resim gösteren php kodunu sorunsuz açıyor ama bunu facebook application halinde açmak istediğimde açılmıyor. ya da hemen 1 saniye filan görünüyor ve kayboluyor. nedendir acaba?

4 - bu en alakasızı herhalde. bolonya taşı diye bişey varmış, gündüz güneşe koyunca bir miktar ışığı emip gece de etrafa saçıyormuş bu ışığı. bütün gece sürmüyordur herhalde di mi bu, ne kadar sürüyordur acaba? ayrıca nerde satılır böyle şeyler?

 

4 - barit elementinin isima yapabilen hali bologna tasi imis. guneste birakildiginda isik topluyor, gece de fosfor gibi isildiyor, butun gece degil birkac saat suruyor. garip seyleri ve cesitli minerallari ve taslari satan dukkanlar var, onlar da olabilir.

ermanen

@dambil

evetbahriye üçok bulvarı'ndaymış. hatta bi garanti bankası varmış da onun yanındaymış. iskeleden geçiyor mu bahriye üçok otobüsü? ya da alsancak'tan geçen bi bahriye üçok otobüsü vardı o cami'nin karşısından mı geçiyordu yoksa sevincin karşısındaki duraktan mı? biliyor musun? eshot'un sitesine bakıyım dedim de "Teknik bakım nedeniyle şu an hizmet verememekteyiz." diyor.

tepedeki psychedelic adam

2- bahriye üçok daki şube karşıyaka çarşıya taşındı. tiyatro sokağında şu anda yeni şube. pan kitabevini geçtikten sonra.

edit:
ayrıca karşıyaka'ya alsakcak'tan 3 tane otobüs var. 121,120 ve 361. 121 sevinç'in ordan geçiyor diğerleri ise caminin ordan. yalnız karşıyaka tarafına giden otobüsler caminin hemen karşısındaki durakta durmuyorlar. bir önceki veya sonraki duraklarda duruyorlar.

henry gale

120 ve 121 sevinc'in önünde duruyor, cami yolundan gecmiyor.
361 oradan geçiyor. ama o da caminin karsisindaki durakta durmuyor.

ben olsam konak, pasaport ya da alsancak'tan atlarim vapura öyle giderim.

-oldtimer: dogru. yanlis hatirlamisim.

trimpot

@trimpot
120 de caminin oradan geçiyor.

oldtimer
1

mobil görünümden çık