evet çok soruldu bu burada. daha önce sorulanlardan görebildiklerime de bakmıştım. şimdi de baktım bir kısmına ama tam beni tatmin edenşeyler yoktu orada. öncelikle böyle bilgisayar özelliklerinden filan çok anlamadığımı söyliyim. 2000tl civarı olabilir ve bu parayı peşin vereceğim. ayrıca çok oyun oynamayı seven biri değilim ama mesela diablo3 çıkınca alır oynarım onu kaldırabilecek kapasitede, dışarıya sesi iyi veren, harddisk kapasitesi de 250gb'tan aşağı olmasını pek istemiyorum. önceki duyurularda gördüğüm kadarıyla dell'in tercih edildiğini gördüm. ama onlara xp kurulmlarında sorun oluyormuş herhalde? ayrıca asus'tan mesela hiç bahsedilmemiş ben asus'u hep iyi diye bilirdim.

beni yarı yolda bırakmayacak, durduk yerde sorun çıkarmayacak bir laptop arıyorum. şöyle bişeylere bakmıştım.

www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com

mesela burda ikinci asus'un özellikleri iyi görünüyor, birinci sıradaki dell'e göre ama chipset olaylarında farklılık var sadece. ve dell daha pahalı. o dell olmasından kaynaklanıyor gerçi herhalde :)

neyse bunlar dışında da önerebilirsiniz, görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

ha bir de istanbul'da nerden almak gerekir böyle aletleri. ben vatan bilgisayar'dan baktım mesela ama yok orası iyi değil şurdan al diyebilceğiniz bi yer var mı? izmir hakkında da bu yer konusunda yazabilirsiniz.

edit: 2500 demiştim pardon yanlış olmuş. 1500-2000 civarı olursa iyi olur. max. 2000. o linktekiler gerçi 2000 civarı ve üstü ama neyse.

 

istanbuldan alcaksan www.istanbulbilisim.com a bak.. hakkında bi ton söylenti var ama alan alıyo catir catir da kullaniyo valla.. zaten arıza yapsa tüm servisler sorunlu sadece bunlarınki değil.. 300-500 lira indirimli alıon sonucta göz atmakta fayda var..

wolkymus

model olarak değilde bir laptopda en önemli şey anakarttır ve anakartta en iyi firmaların laptopları daha uzun ömürlü tabi dış malzeme de önemli asus-sony vaio-monster -toshiba dışında bakma bile izmir de vatan tekmar a bak derim olmadı netten alıcaksan hepsiburada.com u tavsiye edebilirim

delusione

morfareye de bir bak istersen. bağdat caddesi göztepe parkı yakınlarındaydı sanırım. krokisi vardı zaten sitede. şunlar fiyata göre güzel mesela.

www.morfare.com
www.morfare.com

zihua
1

mobil görünümden çık