böyle bi soru sorduğum için kendime çok kızıyorum, ama içimin rahatlaması için sormak istiyorum. şu anlık çevremde bunu soracak kimse yok. baskı da yaptırdım, değişim olmaz bu saatten sonra. üzerimde forma büyük mü duruyor? deneyerek satın aldım, şu an içime sinmedi.
satın aldığım forma bedeni L, boy 1.80, kilo 85 göbekte var. M bedenini niye denemedin demeyin, göbek yüzünden çok sırıtıyordu.

sağ ve sol kenarlarda forma katlanacakmış gibi duruyor. dikey olarak çizgi çizgi halinde. bu durum normal mi değil mi? yoksa kumaşın mı etkisi var?

 

yok yok hocam bu iyi. kilo 85 demişsin, göbek te var demişsin. m olsa muhtemelen göbekten sıkardı. iyi böyle iyi.

dijital dunyadaki analog adam

şimdi içini rahatlatamayacağım için üzgünüm. istersen yorumu okuma. ancak sana kendimce yol göstereceğim.

omuzlara baktığımızda formanın sana büyük olduğu net. ancak formalar artık dar kalıplı üretildiği için göbek varsa M beden daha kötü durabilirdi.

Sana tavsiyem formayı kollarından katla. Böylece kol tam oturur ve seni o kadar rahatsız etmez. yine de ederse formayı ederine yakın bir fiyata satıp geniş kalıplı M beden bak (üretiliyorsa)

ramos bien

iyi iyi fena degil
m daha kotu dururdu

exlibris

yakın zamanda spor salonuna başlayacağım. kilo vermeye başlarsam 80'e kadar düşerim. salonda biraz omuz çalışsam, formayı toparlayabilir miyim? :)

eternal_soul

@eternal_soul yok hacı omuz toplama işlemi öyle olmuyor. bence sen bunu tez elden 5-10 eksiğe okut, kendine bi M beden forma al. Hem de hedef koy kendine spor yapıp buna sığacak duruma gelicem diye. Çifte mutluluk..

ramos bien
1

mobil görünümden çık