şimdi gençler, benim şirketim sgk mı maaşım üzerinden ve yüksek bir mebladan yatırıyorlar.

ulan baktım emekliliğime 30 sene var. bana ne bu primin yüksekliğinden diye düşünüyorum. emekli olunca misal 600 tl alcağıma 700 tl alcakmışım. afedersin siktirip gitsinler.

acaba şirketimle konuşsam maaşıma zam yapmalarını söyleyip sgk mı da asgari üzerinden yatırmalarını teklif etsem nasıl olur ?

 

bence alacağın cevap, tepkin ile aynı olacak. yani: sikritip git:)

dokunmakalbime

bence ücretiniz üzerinden yatırmaları iyi bişey. annemin hep maaşına göre yattı, şimdi bi emekliye göre çok iyi para alıyo. ama tabi emeklilikte napıcam parayı diyosanız teklif edebilirsiniz. sgk yerine size verebilirler farkı.

edit: ama kurumsal bi yerse yapmayabilirler de.

jpsartre

tazminat zamanı gelince ne yapacaksın peki? bir de ilerideki yaşlarda ne durumda olacağının garantisi var mı? gün gelir 50 lira farkı bile ararsın.

ayrıca, dokunmakalbime +1
muhasebenin sikinde bile olmazsın

orijinal nick bulamadim

şimdi sosyal devlet olsa tamam filan diyecem de, şirketim bile bu düzenbazlara bu kadar para yatırınca rahatsız oluyorum :)

neyse haklısınız sanırım elleşmiyim en iyisi :)

bad
1

mobil görünümden çık