Arkadaşlar Gittigidiyor'dan ABERCROMBIE&FITCH ürünü alan ve çakma çıkan oldu mu?Ya da alınır mı?Ne dersiniz?




 

bence AF alıpta orjinal cıkan oldumu diye sorarsan daha net cevaplar alabilirsin...

elektromaniac

neden gg'dan aliyordun ki markanin resmi sitesi turkiyeye gonderim yapiyor... ayrica herkezin ustunde olan bir sey icin boyle ugrasmaya deger mi ki?

jeanne hebuterne

binmark isimli kullanıcı kesinlikle orijinal satıyor.

@elektromaniac

Bu marka Amerikan markası olmasına rağmen bütün ürünlerini Hindistan'da üretiyor. Gittigidiyor'daki satıcıların çoğu da Hindistan'dan getirtiyor. O yüzden neredeyse hepsi orijinaldir, ucuzluğu da bu yüzden.

bitti

ben aldım ve orjinal çıkmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. ürünlerin kumaşı gayet kaliteli çıkıyor ancak baskı kalitesinden genelde orjinalliği anlaşılabiliyor. yorumlara kesinlikle güvenmemelisin çünkü birçoğu zaten orjinal abercrombie hiç almamış.

prodeq

tekstil ihracatıyla uğraşan birisi olarak,Gittigidiyor'daki ABERCROMBIE&FITCH lerin orjinalle uzaktan yakından alakası yok,boşuna burdan alıpta orjinal diye kendinizi kandırmayın.tavsiyem kendi mağazalarından almanız..

robot

istiklal caddesindeki pasajlarda satılan a&f'ler orjinalse, gittigidiyorda satılanlar da orjinal, yok değilse, gittigidiyorda satılanlar da değil.

guitarman

biz bir canta aldık, orijinal olamayacak kadar kotuydu, geri yolladik kargolari odeyip.

desdinova

istinye park sport pointte var öğlen bende gidip bi bakcam, gör öyle al bence

magoria

usa traderlar var misal
hatta birinin nicki gene usa-trader gibi birşey olmalı
2000satışlı 95% olumlu yorumlu, ürünü söylüyorsun 10gün sonra getiriyor

daha güvenilir olabilri geldi bana

demlikposet

inanmayin, guvenmeyin. cakmadir %99'u

x daemon
1

mobil görünümden çık