www.sahibinden.com

kadını arasam 1000e bırakmazlar mı ya?
ilanı gördüğümden beri başka eve bakamıyorum.

 

1350 dersen olur bu iş.

kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili

keşke..
veremem o kadar.

efendy

iyiymiş hakkaten, ama bir odaya da 1500 verilmez.

dusendeli

1250'den aşağı olmaz.
evin içi bombastikmiş :) yalnız dışarıdan bakınca çok tepede falan önleri eski mahalle/ yarı gecekondu benzeri olabilir. yeniköy diyip kandırıyorlar bazen.

jimjim

Saol yarin tutuyorum evi.

degisim90

adam belki de ev sahibi, pazarladı evi iki dakikada duyuruda :)

dusendeli

6. fotoğrafın sol köşesinde bi giriş var sanırım, oradan bir olay dönüyordur kesin.

dusendeli: keşke x1000 :)

efendy

ben aradım ev sahibini sol arka taraftaki boşluktan itfaiye merdiveniyle inilip çıkılıyormuş.

dusendeli

1000'e cok zor ama su var,sadece manzarasi icin bu kadar kucuk bir eve 1500 lira kira vermek akil kari degil.Ayni seyi biz bundan 6 7 ay once yaptik.Bizimki manzara degil de muhit icindi (Ortakoy)kirasi da 1400du.Fazla da zamanimiz olmadigi icin 2 3 gunde eve ciktik.

Ilk basta 'iyi guzel,normal kirasi da' diye dusunsek de sonrasinda etrafta gezinirken baska emlakcilarda,1+1,terasli evlerin kiralarini cok daha dusuk gorunce hata yaptigimizi anladik.Simdi yeni ev bakiyoruz zira totale vurunca kredi cekip ev almak bile daha mantikli oluyor boyle bir durumda.1+1 eve o kadar kira vermek cok mantikli olmuyor.

Kisacasi bence bu kadar kira vermeyin,biraz daha arastirin,cok daha uygun kirasi olan daha genis,daha guzel evler bulabilirsiniz.

fraise

çatı piyeslerini böyle ayrı kiraya veriyorlar ya buüyük ihtimalle 6. fotoğraftaki giriş alt kattan falan geliş adam daireyi değiştirip giriş yapmıştır. bu fiyata biraz çok değil mi sonuçta oda:(
ayrıca @jimjim+1

zoodie

yer önemli değil diyorsan bu ayarla evler feriköy yayla taraflarında falan var daha uygun fiyata.

blues buzz

evet giriş 6. ve 7. fotoğraflarda gözüken o köşeden merdivenle çıkılıyor. hatta birinci fotoğraf da oradan, merdivenin alt basamaklarında durarak çekilmiş. dikkat ederseniz kaloriferin hizasından, alçaktan görüyoruz birinci fotoğrafta.

kibritsuyu

sakın takılma bu eve, eğer kafayı takarsan diğerlerini baştan elersin boşta kalırsın.. çalışan bir insansan muhtemelen gündüz görmeyeceğin, gece yorgunluktan bakmayacağın, bir süre sonra alışacağın, arada hava atmak için gelen insanlara çok güzel manzaram diceğin bir ev için bu kadar verme..

senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin
1

mobil görünümden çık